Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ...ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ...ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ




Ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ καλεί όλους τους συναδέλφους Ε.Ε.Π, Ε.Β.Π, εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε, μόνιμους  και αναπληρωτές, γονείς και κηδεμόνες,  την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και ΟΛΟΥΣ τους φορείς Ε.Α.Ε σε συστράτευση και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!!

ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ

55% αύξηση σε σχέση με πέρσι (6.400 από 4.100)στις πιστώσεις για την Ειδική Αγωγή από Προγράμματα ΕΣΠΑ θα ανακοινώσει σύντομα ο Υπουργός Παιδείας  και Θρησκευμάτων.


 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΕΡΣΙ

34% μειωμένες ,σε σχέση με πέρσι(750) και 50% σε σχέση με πρόπερσι(1.000) θα είναι οι πιστώσεις από το ΕΣΠΑ(γύρω στις 500 μαζί με το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ των Ε.Δ.Ε.Α.Υ) που κατά τα φαινόμενα και σύμφωνα με πληροφορίες θα διατεθούν για προσλήψεις Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π για στελέχωση των Σ.Μ.Ε.Α.Ε και ΚΕ.Δ.Δ.Υ.


Η μεγάλη πλειονότητα των πιστώσεων δηλαδή θα κατευθυνθεί για πρόσληψη εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.


Και το Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π οδηγείται γραμμή στον Ο.Α.Ε.Δ και σ αυτό το μόρφωμα που το ονόμασαν  Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας!!!



  • Τη στιγμή μάλιστα που ο μαθητικός πληθυσμός που φοιτά στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε αυξάνεται ραγδαία χρόνο με το χρόνο.

  • Τη στιγμή που πάρα πολλά ΚΕ.Δ.Δ.Υ της χώρας δεν λειτουργούν ή υπολειτουργούν πληττόμενα από την έλλειψη προσωπικού.

  •  Τη στιγμή που σε πολλά σχολεία της χώρας Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων προσλαμβάνουν ιδιωτικά Ε.Β.Π για να μπορέσουν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του σχολείου τους.


Εμείς συνάδελφοι θα παραμείνουμε θεατές αυτών των αρνητικότατων εξελίξεων για την ύπαρξη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π);;


Εμείς συνάδελφοι θα αφήσουμε τις δομές Ε.Α.Ε στη σίγουρη απορφάνισή τους από το έμπειρο και κατηρτισμένο προσωπικό Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π που τόσα χρόνια κατέθεσε ψυχή εντός τους;;


Εμείς συνάδελφοι θα αφήσουμε τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες τους, τις δομές Ειδικής Αγωγής στην τύχη τους;;


Εμείς συνάδελφοι θα σιωπούμε μέχρι να επισυμβεί το κακό και αφού συμβεί θα βγούμε να το καταγγείλουμε;;

Εμείς συνάδελφοι θα περιμένουμε απαθείς στους καναπέδες μας το τέλος της Ε.Α.Ε, με το πέρας του ΕΣΠΑ σε ένα χρόνο;;


Για όλους αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς, ο Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ καλεί όλους τους συναδέλφους Ε.Ε.Π, Ε.Β.Π, εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε ,μόνιμους  και αναπληρωτές, γονείς και κηδεμόνες,  την Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α και ΟΛΟΥΣ τους φορείς Ε.Α.Ε σε συστράτευση και ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ!!


ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!! 

Για τον Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΣΤΕΛΛΑ
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Βούγιας
26/9/2013






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου