Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ Ε.Ε.Π & Ε.Β.Π


Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Απαράδεκτη καθυστέρηση στην υπογραφή των Αποσπάσεων ΕΕΠ – ΕΒΠ από τον Υπουργό Υ.ΠΑΙ.Θ. κ. Αρβανιτόπουλο

               Παρά τις επανειλημμένες παραστάσεις διαμαρτυρίας της Ομοσπονδίας μας προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες και την πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. φαίνεται ότι ο κ. υπουργός συνεχίζει τα καψόνια προς τους εργαζόμενους στην ΕΑΕ και τους μαθητές τους.
               Αφού έφτασε τέλος Αυγούστου για να αποφασίσει την υπογραφή της εγκυκλίου για την πρόσληψη των αναπληρωτών τώρα περιμένει να βγεί και ο Σεπτέμβρης για να αποφασίσει την τοποθέτηση των αποσπασμένων συναδέλφων (αφού η σχετική πρόταση του ΥΣΕΕΠ υπάρχει εδώ και 2 εβδομάδες περίπου), στις σχολικές τους μονάδες.
               Αυτό αποτελεί μία ακόμη κακή μεταχείριση της ειδικής αγωγής και των εργαζομένων σ αυτή, αλλά και των μαθητών που περιμένουν την στελέχωση των σχολείων τους που είναι κλειστά η υπολειτουργούν.
               Είναι άλλωστε γνωστή πλέον η απόφαση της ηγεσίας του υπουργείου και της κυβέρνησης για υποβάθμιση και σταδιακή διάλυση της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και αυτό αποδεικνύεται από την διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης, την οποία η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. καταγγέλει καθημερινά πλέον, με σχετικές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις στοιχείων για τα κενά σε Εκπαιδευτικούς , ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Ερωτάται ο κ. υπουργός

αν πρόκειται να συνεχίσει να αγνοεί τους χιλιάδες μαθητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τους γονείς τους και τους εργαζόμενους.

Καλούνται οι συνάδελφοι


 μόνιμοι και υποψήφιοι αναπληρωτές σε αγωνιστική ετοιμότητα αφού φαίνεται ότι μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα και να διατηρήσουμε σε λειτουργία τα σχολεία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου