Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

"ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ" - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡ. ΚΕΛΛΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ Ν.Δ.



ΧΡΗΣΤΟΣ  ΚΕΛΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Κούμα 21, 41 223 Λάρισα, Τηλ:2410537257 – φαξ:2410537253
Μητροπόλεως 1, 105 57 Αθήνα, Τηλ:2103709645-6, Φαξ:2103709649
kellas.xristos@gmail.com    www.kellasxristos.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΤΟ 16ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε
ΚΕΛΛΑΣ: ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΘΕΣΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ

 «Θα καταργήσουμε νόμους τερατουργήματα, όπως αυτός των Δομών της Εκπαίδευσης.
 Αποτελεί δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη η κατάργηση του συγκεκριμένου νόμου, όπως και κάθε νομοθετήματος, που αντιστρατεύεται την αξιοσύνη και καθιστά το κράτος όμηρο του ΣΥΡΙΖΑ». 

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Τομεάρχη Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα, στο 16ο Τακτικό Πανελλαδικό Συνέδριο της ΔΑΚΕ Καθηγητών Δ.Ε, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΝΔ στην Αθήνα.
«Είναι τιμή μου, να βρίσκομαι δίπλα σε άξια στελέχη της παράταξής μας, αλλά συγχρόνως και σε άξιους εκπαιδευτικούς, σε δημόσιους λειτουργούς, που προσφέρουν στα παιδιά μας όχι μόνο γνώση, αλλά, κυρίως, αρχές και αξίες, διαμορφώνοντας υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους πολίτες του αύριο, στοχεύοντας στην ανθρώπινη ανάπτυξη και την πρόοδο της κοινωνίας και του λαού μας», τόνισε ο Λαρισαίος πολιτικός, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για την παρουσία πλήθους εκπαιδευτικών στο Συνέδριο.
Ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, χαρακτήρισε τον αγώνα του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης ως “αγώνα απέναντι στις δυνάμεις της οπισθοδρόμησης και του ολοκληρωτισμού”, ενώ χαρακτήρισε “κινδυνολογία και ψευδολογία” κάθε συζήτηση για απολύσεις στον Δημόσιο τομέα από τη ΝΔ.
«Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει η θέση κανενός δημόσιου λειτουργού.
Η κινδυνολογία και η ψευδολογία είναι προνόμια του ΣΥΡΙΖΑ, όχι δικά μας!», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, στη συνέχεια, κάνοντας σφοδρή κριτική απέναντι στην κυβερνητική πολιτική, επεσήμανε:
«Πήραν επώδυνα και σε πολλές περιπτώσεις, αχρείαστα μέτρα, που χειροτέρεψαν το βιοτικό επίπεδο κάθε ελληνικής οικογένειας, διέλυσαν τη δημόσια διοίκηση και προσπαθούν να εγκαταστήσουν κομματικό κράτος.  
Υπέγραψαν μια ντροπιαστική Συμφωνία, χαρίζοντας στους Σκοπιανούς όνομα, γλώσσα και έθνος, κάνοντας λόγο για “Ελληνομακεδονική κληρονομιά”!
Χωρίς καμία ντροπή, χωρίς συνείδηση για τον κίνδυνο, ξεπούλησαν τα πάντα για την καρέκλα, για να μείνουν στην εξουσία λίγους μήνες ακόμα».
Ο κ. Κέλλας, κλείνοντας την τοποθέτησή του, ανέδειξε τις γραμμές της πολιτικής που θα ακολουθήσει η ΝΔ στον χώρο της Παιδείας ενώ κάλεσε σε πανστρατιά όλες τις υγιείς δυνάμεις της χώρας, για μια “συνολική αλλαγή”:
«Μόλις η ΝΔ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν, για να βελτιώσουμε τις συνθήκες εργασίας σας, να αναβαθμίσουμε υποδομές, και πάνω απ’ όλα να αποκαταστήσουμε τη δικαιοσύνη και την αξιοκρατία στη δημόσια εκπαίδευση, αφήνοντας στο παρελθόν τις ατυχείς εμπνεύσεις Μπαλτά, Φίλη, Ζουράρι και Γαβρόγλου!
Γιατί, η Παιδεία δεν είναι μόνο μία εξαιρετικά κρίσιμη δημόσια πολιτική, ούτε αφορά μόνο τους εκπαιδευτικούς, αλλά είναι καθοριστική για τη νέα γενιά, για τα παιδιά μας, για το μέλλον της Ελλάδας μας!
Το βάρος της ευθύνης αυτού του αγώνα είναι μεγάλο για όλες και όλους και δεν περισσεύει κανείς.
Μόνο όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε την συνολική αλλαγή, που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος».
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου