Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

"Η ελληνική δημόσια διοίκηση μικρότερη σε όγκο σε όλη την Ευρώπη"...ΣΥΡΙΖΑ - "Με αναλγησία και κυνισμό, αντιμετωπίζονται σαν στατιστικές περιπτώσεις οι απολυσεις"...ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 




Τη δέσμευσή του ότι «θα σταθεί εμπόδιο στις οριζόντιες απολύσεις και τις τυφλές διώξεις δημοσίων υπαλλήλων» εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις σημερινές(Σ.Σ: χθεσινές) δηλώσεις των υπουργών Υγείας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
«Ο νέος γύρος της αποδόμησης της Δημόσιας Διοίκησης περιλαμβάνει κλείσιμο νοσοκομείων και σχολείων, κατάργηση οργανισμών, απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, υλοποιώντας τη σκληρή μνημονιακή ιδεολογία για ένα κράτος μικρό και αδύναμο, χωρίς πόρους για κοινωνική πολιτική», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Κι όλα αυτά, όπως τονίζει, «παρότι με σημερινά στοιχεία του ΥΠΕΣΔΔΑ, η ελληνική δημόσια διοίκηση είναι η μικρότερη σε όγκο στην Ευρώπη και οι έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι κάθε ειδικότητας και κλάδου, είναι οι λιγότεροι στην Ευρωζώνη των 17 και στην ΕΕ των 27.
«Το έγκλημα της ιδιωτικοποίησης του κράτους πρέπει να σταματήσει άμεσα», καταλήγει η Κουμουνδούρου, διαβεβαιώνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα προστατεύσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους.
 naftemporiki.gr

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

«Με πραγματική αναλγησία και πολιτικό κυνισμό ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζει σαν στατιστικές περιπτώσεις τους χιλιάδες πολίτες που απολύονται από τον δημόσιο τομέα. Ανάλογη θεώρηση των πραγμάτων είχαν υιοθετήσει πολιτικοί ηγέτες, που ακόμη και σήμερα προκαλούν τρόμο στην ανθρωπότητα» σχολίασε η αναπληρώτρια γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου