Από την πληρεξούσια Δικηγόρο των ψυχολόγων με μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία(Σχολικών Ψυχολόγων) κα Αυγή Βογιατζόγλου λάβαμε το ακόλουθο e mail στο οποίο μας παρακαλεί να δημοσιεύσουμε το συνημμένο Δελτίο Τύπου με τίτλο:
 ''Ο Κλάδος Ψυχολόγων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΠΕ23 Ψυχολόγων) και η Αναγκαιότητα της Ειδικής Κατάρτισης υπό το Φως των Τελευταίων Εξελίξεων'', σε απάντηση του Δελτίου Τύπου του πληρεξούσιου Δικηγόρου των ψυχολόγων δίχως μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία κου Ηλία Κολλύρη με τίτλο:
  ''Γιατί και ποιος καθυστερεί την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των ψυχολόγων?'', το οποίο και δημοσιεύθηκε στο blog της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013.

Εμείς, ως Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α-ΣΤΕΛΛΑ, στα πλαίσια της ελεύθερης πρόσβασης και της δυνατότητας έκφρασης γνώμης από όλους όσους εμπλέκονται καθ οιονδήποτε τρόπο με την Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, παρέχουμε ελεύθερο αμερόληπτο βήμα  στον οιονδήποτε συνάδελφο ή τρίτο, προκειμένου αυτός να εκφράσει επωνύμως τις απόψεις του, με θεμιτό και νόμιμο τρόπο. Βεβαίως κάθε γνώμη που δημοσιεύεται εκφράζει αυτονόητα τον φορέα αυτής.
  
Δημοσιεύουμε λοιπόν και τα δύο Δελτία Τύπου των δύο πληρεξουσίων Δικηγόρων των συναδέλφων μας Ψυχολόγων με ή χωρίς μεταπτυχιακό στη Σχολική Ψυχολογία, επισημαίνοντας πως αυτή η διαμάχη μεταξύ συναδέλφων πρέπει οπωσδήποτε να σταματήσει αμέσως, διότι εν μέσω θύελλας και καταιγίδας δεν υπάρχουν περιθώρια περαιτέρω ομφαλοσκόπησης. Το καράβι βυθίζεται αύτανδρο και το Υπουργείο Παιδείας, ως καθ ύλην αρμόδιο, πρέπει να βρεί μια δίκαιη λύση ΤΩΡΑ.

Βασίλης Βούγιας
12/8/2013
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
 E-MAIL κας Βογιατζόγλου

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,
Σας αποστέλω το παρόν email ως πληρεξούσια δικηγόρος των 34 σχολικών ψυχολόγων, οι οποίοι άσκησαν Παρέμβαση ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας επί της αίτησης ακυρώσεως μετά αιτήσεως αναστολής κατά της με αριθμ. πρωτ. 91287/Γ6/07-08-2012 εγκυκλίου του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα Πρόσκληση υποψηφίων για πρόσληψη αναπληρωτών για το σχολικό έτος 2012-2013.

Σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε το συνημμένο Δελτίο Τύπου με τίτλο 
''Ο Κλάδος Ψυχολόγων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΠΕ23 Ψυχολόγων) και η Αναγκαιότητα της Ειδικής Κατάρτισης υπό το Φως των Τελευταίων Εξελίξεων'' για την σφαιρική ενημέρωση του κοινού κατόπιν του από 31.07.2013 Δελτίου Τύπου με τίτλο ''Γιατί και ποιος καθυστερεί την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για το θέμα των ψυχολόγων?'' του συνηγόρου Ηλία Δ. Κολλύρη που δημοσίευσε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ  (http://poseepea.blogspot.gr/2013/07/blog-post_31.html).

Βρίσκομαι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνηση ή πληροφορία και σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για την δημοσίευσή του.

Με εκτίμηση,
Αυγή Βογιατζόγλου
Δικηγόρος
Αυγή Θ. Βογιατζόγλου
Εγνατία 81Α – 546 35 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 273-384
Κιν. 6974 016872