Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Χαρακτηρισμός Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών ονομαστικά από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε για το Νομό Φθιώτιδας


 Πατήστε εδώ για τον σχετικό πίνακα

Η τοποθέτηση των Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών θα γίνει σύμφωνα με το
Π.Δ 50/1996 άρθρο 14 παράγραφος 6 περίπτωση α,β,γ:
• α) Όταν η υπεραριθμία σε ένα σχολείο οφείλεται σε ίδρυση αντίστοιχου νέου σχολείου στη σχολική περιφέρειά του και στο οποίο μετακινούνται μαθητές του αρχικού σχολείου, οι υπεράριθμοι τοποθετούνται εφόσον το επιθυμούν, κατά απόλυτη προτεραιότητα στο νέο σχολείο. Η τοποθέτηση γίνεται με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης. Όταν η υπεραριθμία σε λύκεια μιας περιοχής οφείλεται σε ίδρυση ΕΠΛ όπου και μετακινούνται οι μαθητές των λυκείου, οι υπεράριθμοι τοποθετούνται εφόσον το επιθυμούν κατ’ απόλυτη προτεραιότητα στο ΕΠΛ με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης.
• β) Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας, όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι, τοποθετούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων του ίδιου Γραφείου ή της ίδιας Διεύθυνσης όπου δεν λειτουργεί Γραφείο.
• γ) Όσοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγουμένων περιπτώσεων (α) και (β) της παραγράφου αυτής τοποθετούνται ύστερα από δήλωσή τους σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 15 αυτού του Π.Δ. συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση ή τοποθέτηση.
Οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίστηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι πρέπει να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες που υφίστανται οργανικά κενά (όπως αποτυπώνονται στους σχετικούς πίνακες) μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουλίου και ώρα 11:00 π.μ στη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ.

Πηγή: didefth.gr/mathimata/?p=4774

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου