Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Αφίσες Διαμαρτυρίας για τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ



 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
(Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν)
http://eidikotitesionian.blogspot.gr/ 

Αφίσες Διαμαρτυρίας

Αγαπητοί Συνάδελφοι


Σας προτρέπουμε να εκτυπώσετε τις αφίσες που επισυνάπτουμε και να κολλήσετε όποια από τις δύο αντικατοπτρίζει την κατάσταση, σε σημείο κοντά στο λογότυπο της υπηρεσίας σας. (Πχ. Δίπλα στην ταμπελα του ΚΕΔΔΥ Ζακύνθου που δεν έχει καθόλου προσωπικό μπορείτε να βάλετε την αφίσα που λέει 'Το παρόν ΚΕΔΔΥ αδυνατεί να λειτουργήσει')


Σας παρακαλούμε να φωτογραφήσετε την αφίσα δίπλα στο λογότυπο που δείχνει σε ποιο ΚΕΔΔΥ βρίσκεστε και να μας την στείλετε στο mail του συλλόγου seeapin@gmail.com ή στο προσωπικό μου mail magathou@hotmail.com. Επίσης μπορείτε να μου στείλετε την φωτογραφία ως εικονομήνυμα στο 697- 2373064


Ο στόχος μας είναι να προωθήσουμε αυτές τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ ώστε να αναδείξουμε με την δύναμη της εικόνας, την κατάσταση στον χώρο μας και τον συνεχή εμπαιγμό του Υπουργείου, στις πλάτες των μελών μας, που περιμένουν να προσληφθούν, των εργαζομένων στα ΚΕΔΔΥ που παλεύουν να δουλέψουν υπό αντίξοες συνθήκες και πάνω από όλα στις πλάτες των εκατοντάδων οικογενειών που περιμένουν να αξιολογηθούν και να υποστηριχτούν τα παιδιά τους.


Προσκαλούμε την Ομοσπονδία μας να υιοθετήσει αυτή την συμβολική δράση και ομοίως όλους τους Συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ της χώρας να προωθήσουν τις αφίσες στα ΚΕΔΔΥ της περιοχής τους, προσθέτοντας το λογότυπο τους (ή το λογότυπο της Ομοσπονδιας, στην περίπτωση που η ΠΟΣΕΠΕΕΑ υιοθετήσει την συγκεκριμένη δράση).


Έχουμε επίγνωση ότι δεν πράττουμε κάτι μεγάλο, αλλά πιστεύουμε σθεναρά πως:


"Πολλοί  μικροί άνθρωποι, σε μικρά μέρη που κάνουν μικρά πράγματα, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο" (Eduardo Galeano)


 


                             Για το ΔΣ

     
Μαρία Αγάθου                      Λυδία Ζαχοπούλου   
   Πρόεδρος                                   Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου