Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

"Στου κασίδη το κεφάλι"....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΜΑΣ


 
Διαβάζουμε στο dikaiologitika.gr

"Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις σε σχολεία μέσω του ΟΑΕΔ με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας. Οι πρώτες προσλήψεις θα αφορούν 7400 θέσεις για ανέργους σε σχολεία και σε Κέντρα Διάγνωσης Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης αλλά και σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης .

Οι προσλήψεις στα σχολεία θα είναι μειωμένες αφού σύμφωνα με τον Ελευθερο Τύπο αφαιρέθηκαν οι 600 θέσεις των νηπιαγωγών από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας με αποτέλεσμα οι θέσεις να μειωθούν σε 7400. Οι προσλήψεις αυτές αφαιρέθηκαν καθώς διαπιστώθηκε ότι κανείς άλλος φορέας εκτός του Υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να προσλάβει νηπιαγωγούς..."



Ενώ βεβαίως Ε.Ε.Π και Ε.Β.Π μπορεί να προσλάβει ο οιοσδήποτε...

"Στου κασίδη το κεφάλι".

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΜΑΣ


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

Σ.Σ: O αυξημένος αριθμός Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων(από 1.250 η εκάστη ειδικότητα) οφείλεται στο γεγονός οτι θα προσληφθούν και στα γενικά σχολεία, πλην των Σ.Μ.Ε.Α.Ε και των ΚΕ.Δ.Δ.Υ. 
Τώρα το τι θα κάνουν εκεί, ποιές υπηρεσίες θα προσφέρουν, πάνω σε ποιό κανονιστικό πλαίσιο(τουλάχιστον στα ΚΕ.Δ.Δ.Υ και στις Σ.Μ.Ε.Α.Ε αυτό υπάρχει), ουδείς γνωρίζει... ούτε και το Υπουργείο Παιδείας φυσικά...
Αλλά ποιός νοιάζεται γι αυτές τις (τερατώδεις) λεπτομέρειες. Σημασία έχει να φαίνεται πως αυξάνεται η απασχολησιμότης των ιθαγενών...

Β.Β

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου