Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Δ.Ο.Ε.: Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 μ.μ. και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα...Διευκρίνιση για τη συμμετοχή στη στάση εργασίας της 23/2/2017...Διάθεση λεωφορείου/ων για τη μετακίνηση προς το Υπουργείο Παιδείας


 Αρ. Πρωτ. 1134

Αθήνα 22/02/2017
Προς
Τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Διευκρίνιση για τη συμμετοχή στη στάση εργασίας της 23/2/2017 
Έπειτα από πολλά αιτήματα – ερωτήματα Συλλόγων προς το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε σχέση με τη δυνατότητα συμμετοχής των συναδέλφων – συναδελφισσών που εργάζονται σε ολοήμερα σχολεία, διευκρινίζουμε ότι στις περιπτώσεις αυτές (όταν οι Σύλλογοι δεν έχουν τη δυνατότητα να κηρύξουν επιπλέον στάση εργασίας) οι παραπάνω συνάδελφοι μπορούν να κάνουν χρήση και των δυο στάσεων που κήρυξε το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. 12-2 και 2-4 (4ωρη στάση εργασίας).
Από τη Δ.Ο.Ε.Αθήνα 21/02/2017
Προς
Τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.

  Θέμα: Κήρυξη 2ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017 και κάλεσμα στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας στις 2 μ.μ. και στις κατά τόπους συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα που απευθύνουν πολλά πρωτοβάθμια σωματεία για συγκέντρωση στο Υπουργείο Παιδείας την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 2 μ.μ. καθώς και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με κεντρικό αίτημα την πραγματοποίηση μαζικών μόνιμων διορισμών και κάλυψη των σύγχρονων μορφωτικών αναγκών, κηρύσσει δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας (12-2 και 2-4) για εκείνη την ημέρα και καλεί τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις συγκεντρώσεις.
Από τη Δ.Ο.Ε. Αθήνα 22/02/2017
Προς
Τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε.

Θέμα: Διάθεση λεωφορείου/ων για τη μετακίνηση προς το Υπουργείο Παιδείας
Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει τη μετακίνηση των συναδέλφων προς το Υπουργείο Παιδείας για τη συμμετοχή τους στην αυριανή κινητοποίηση (με δεδομένη την 24ωρη απεργία των μέσων μεταφοράς), έχει φροντίσει για τη μίσθωση λεωφορείου/ων.
Η αναχώρηση θα πραγματοποιηθεί στη 1 μ.μ. από την Πλατεία Ομονοίας (επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου).
Από τη Δ.Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου