Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α. ΤΩΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 5ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2017...ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.

     Ανακοινώνονται τα δύο ψηφοδέλτια για τις εκλογές του Συλλόγου μας στις 5 Μαρτίου 2017 που θα γίνουν μετά την απολογιστική συνέλευση από 11:00 έως 17:00 στο Ειδικό Γ/σιο-Λύκειο Κωφών Βαρηκόων Αργυρούπολης (Υμηττού 4, Άλιμος, 164 52).  
     Όσοι θέλουν να ψηφίσουν επιστολικά και επειδή υπάρχει στενότητα χρόνου, παρακαλούνται όπως εκτυπώσουν το ψηφοδέλτιο που επιθυμούν και αφού το βάλουν σε ένα λευκό φάκελο να το τοποθετήσουν μέσα σε έναν άλλο φάκελο όπου θα γράψουν (μόνον στον εξωτερικό φάκελο) τα στοιχεία τους και να τον στείλουν (προτείνουμε express) στην έδρα του συλλόγου:


Προς: ΕΝΕΛΕΑ / υπόψην εφορευτικής επιτροπής
Κανάρη 39 Τ.Κ. 18344, Μοσχάτο

     Σημειώνουμε πώς επειδή τα ψηφοδέλτια είναι δύο, οι σταυροί προτίμησης είναι μέχρι και 7 για Δ.Σ. & μέχρι και 3 για Ε.Ε. ενώ οι σταυροί μπαίνουν αριστερά από το όνομα του/της υποψηφίου. Εξυπακούεται ότι για το δεύτερο ψηφοδέλτιο όπου είναι μία η υποψήφια για Δ.Σ. και μία για Ε.Ε. δεν είναι αναγκαίοι οι σταυροί.
     Όπως θα δείτε οι υποψήφιοι είναι από όλο το φάσμα της ΕΑΕ (διδακτικό προσωπικό και των δύο βαθμίδων, Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.) μόνιμοι και αναπληρωτές, καθώς από ιδρύσεως του συλλόγου μας ουδέποτε υπήρξαν διαχωριστικές γραμμές ή συντεχνιακές αντιλήψεις.

     Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετέχουν στις αρχαιρεσίες και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

                                   Το απερχόμενο Δ.Σ.


         (Τα ψηφοδέλτια βρίσκονται στη στήλη "ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΑ") στο- http://enelea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου