Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2018-19

Σύμφωνα με συλλεγείσες πληροφορίες, οι περισσότερες εκ των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) είναι έτοιμες όσον αφορά στην διεκπεραίωση των Προσωρινών Πινάκων αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.). για το 2018-19, αναμένουν δε τη Γνωμοδότηση περί των συναφειών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών τίτλων των αναπληρωτών, από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.) - (Δείτε την αρμόδια Επιτροπή-http://seepea-stella.blogspot.com/2018/06/blog-post_463.html-).

Αμέσως μετά το Αυτοτελές Τμήμα Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. του ΥΠ.Π.Ε.Θ. θα ορίσει κοινή ημερομηνία ανακοίνωσης των Προσωρινών Πινάκων, όπως συνέβη και στην περίπτωση των Προσωρινών Πινάκων του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.).

Διορθώσεις επί πιθανών λαθών στην Υπεύθυνη Δήλωση - Αίτηση δεν είναι πιθανόν να γίνουν από τις Π.Δ.Ε., οπότε και για τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π. θα ισχύσει αυτό που  ίσχυσε και για τους υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Β.Π., δηλαδή η πιθανή διόρθωση των λαθών στο Α.Σ.Ε.Π.-(Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. - http://seepea-stella.blogspot.com/2018/06/blog-post_455.html-),  όπου και θα κατατεθούν οι ενστάσεις των αναπληρωτών ως προβλέπεται.

Μετά όλα αυτά και κατ εκτίμηση, οι Προσωρινοί Πίνακες του Ε.Ε.Π. για το 2018-19 θ αρχίσουν να αναρτώνται στις ιστοσελίδες των Π.Δ.Ε. και του Α.Σ.Ε.Π. προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αν όλα πάνε κατ ευχήν.

Βασίλης Βούγιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου