Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. & Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡ/ΚΟ Δ/ΝΤΗ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ Δ/ΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π., ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΕΣ Ε.Β.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α)
Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα, 
τηλ.: 6972056448
ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
                                                                                                                     
ΑΘΗΝΑ, 11/06/2018
ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Α.Σ.Ε.Π. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ  ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΡΦΩΝ Ε.Β.Π.»

Σήμερα Δευτέρα 11 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κου Παπαευθυμίου, της Προέδρου του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Αττικής κας Μπουλμέτη και της Αιρετού του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κας Μαργαρίτη  με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Αττικής κο Χαράλαμπο Λόντο και στη συνέχεια με την Διευθύντρια του Α.Σ.Ε.Π. κα Καλλιόπη Στάγκα και δύο ακόμη στελέχη.

Με τον κο Λόντο έγινε συζήτηση στη βάση των συμφωνηθέντων της περασμένης Παρασκευής, όπου πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Δ.Ε. Αττικής και ζητήθηκε να αποσταλεί έγγραφο προς το Α.Σ.Ε.Π. στο οποίο να περιγράφονται τα λάθη και οι αστοχίες της υπεύθυνης δήλωσης που ήταν υποχρεωμένοι να υποβάλουν οι υποψήφιοι αναπληρωτές.

Από την πλευρά του ο κος Λόντος τόνισε ότι με βάση την εγκύκλιο και την φάση στην οποία βρίσκεται η διαδικασία, καμία διορθωτική  παρέμβαση δε μπορεί να γίνει, χωρίς την έγγραφη εντολή του Α.Σ.Ε.Π.

Η τοποθέτηση αυτή μας οδήγησε σε επείγουσα συνάντηση με τα στελέχη του ΑΣΕΠ, όπου μέσα από μια λεπτομερή παρουσίαση των λαθών και των παραλείψεων που οδηγούσε η κακώς συνταγμένη και διατυπωμένη  υπεύθυνη δήλωση, ζητήσαμε την ανάληψη ενεργειών αποκατάστασης της αδικίας  από την πλευρά του Α.Σ.Ε.Π.

Το σύνολο των στελεχών, προεξάρχουσας της κας Στάγκα, κατανόησαν απόλυτα το πρόβλημα και μας διαβεβαίωσαν ότι από την πλευρά τους  στα πλαίσια της εξέτασης των ενστάσεων θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια δικαίωσης των συναδέλφων.

Παράλληλα τόνισαν ότι οι ενστάσεις θα εξεταστούν σε ατομική βάση, ώστε να κατανοηθούν οι όποιες δυσκολίες παρουσιάστηκαν.

Στη συνέχεια, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Περιφερειακό Διευθυντή, μας βεβαιώθηκε ότι η Π.Δ.Ε. Αττικής θα στείλει αναλυτικό έγγραφο προς το Α.Σ.Ε.Π., στο οποίο θα περιγράφεται η δική της αντίληψη για τα λάθη που παρουσιάστηκαν, το οποίο βεβαίως αναμένουμε να δούμε.

Από την πλευρά της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. δηλώνεται ότι θα υπάρξει στενή παρακολούθηση της εξέλιξης των ενστάσεων και θα παρέμβει όπου και όποτε χρειαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου