Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. 2015-2016 από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, ΣΜΕΑΕ και ΚΕΔΔΥΤων Αιρετών στο ΚΥΣΠΕ Δ. Μπράτη - Β. Παληγιάννη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ και εξέτασε τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ. Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε εκτάκτως και   ύστερα από επιμονή μας  για να μην εμπλακούν οι αποσπάσεις στην απαγόρευση λόγω προεκλογικής περιόδου και ταλαιπωρηθούν χιλιάδες συνάδελφοι που θα έπρεπε να παρουσιαστούν  στην οργανική τους θέση.

Σας κοινοποιούμε τα ονόματα των αποσπασθέντων συναδέλφων επισημαίνοντας τα εξής :
1.    Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ έγιναν με πλήρη μοριοδότηση, όπως προβλέπεται στη σχετική υπουργική απόφαση. Οι συνάδελφοι που δεν πήραν απόσπαση έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση επανεξέτασης.  Όσοι επίσης έχουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση (για τη μοριοδότησή τους κτλ. )  μπορούν να υποβάλλουν ένσταση  η οποία θα εξεταστεί από το ΚΥΣΠΕ.
2.    Η απόφαση έχει υπογραφεί από την πολιτική ηγεσία.
Ως αιρετοί αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους διοικητικούς υπαλλήλους των αντίστοιχων τμημάτων του υπουργείου παιδείας που , παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις καθυστερήσεις της πολιτικής ηγεσίας , συνέβαλαν τα μέγιστα στο να ολοκληρωθεί σήμερα η όλη διαδικασία.

Πατήστε στους αντίστοιχους πίνακες για να δείτε τα ονόματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου