Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Μήνυμα του Υπουργείου Παιδείας με αφορμή τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

  
Δελτίο Τύπου  Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ.

Σε μία δύσκολη χρονιά για τη χώρα, το υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων αναγνωρίζει και εκτιμά τον αγώνα που έδωσαν οι υποψήφιοι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις ,  με την συνδρομή των καθηγητών τους και τη συμπαράσταση των οικογενειών τους.
Το υπουργείο συγχαίρει όλους τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία. Εξίσου όμως απευθύνεται σε όσους υποψήφιους δεν τα κατάφεραν αυτή τη χρονιά, τους οποίους καλεί να μην αποθαρρυνθούν- γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται από μία στιγμή- ευχόμενο καλή επιτυχία σε όλους, είτε  επιθυμήσουν να επαναλάβουν  την προσπάθειά τους είτε όχι. Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι το νέο σύστημα εισαγωγικών εξετάσεων στα ΑΕΙ, αν το επιλέξουν,  θα τους διευκολύνει καθώς- πέραν των άλλων βελτιώσεων-προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες επιλογής επιστημονικών πεδίων.
Το υπουργείο εύχεται επίσης καλή επιτυχία στους νέους υποψηφίους που ξεκινούν φέτος την  προετοιμασία για τις εισαγωγικές της επόμενης χρονιάς. Ακόμη το υπουργείο ευχαριστεί υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν με την εργασία και την προσήλωσή τους στην επιτυχή διεξαγωγή των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου