Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Ε.Ε.Α.Π.Ι.Ν. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Το ΔΣ του ΣΕΕΑΠΙΝ, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα της ΠΟΣΕΠΕΕΑ και με πνέυμα συστράτευσης με τα σωματεία των συναδέλφων εκπαιδευτικών, κηρύσσει στάση εργασίας την Παρασκευη 2/3/18, απο τις 8.00 εώς τις 11.00 πμ και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν δυναμικά στις κατα τόπους κινητοποιήσεις, πορείες και παραστάσεις διαμαρτυρίας. 
 
Ζητάμε άμεση μονιμοποίηση των αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ, διεκδικούμε την ισότιμη μεταχείριση των αναπληρωτων με τους μόνιμους συναδέλφους. 
 
Για το ΔΣ
 
Μαρία Αγάθου           Αννέτα Καββάδα
 
Πρόεδρος                   Γραμματέας

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ΘΕΜΑ: «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α  ΓΙΑ ΚΗΡΥΞΗ ΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018»
Το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 από τις 11:00 έως τις 14:00  και καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να καλύψουν το υπόλοιπο του ωραρίου με 3ωρη στάση εργασίας από τις 08:00 έως τις 11:00 που θα προκηρύξουν εκείνοι. Διευκρινίζουμε ότι η στάση εργασίας αφορά και τους συναδέρφους που εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία. Συγκεκριμένα το Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. κηρύσσει στάση εργασίας από τις 14:00 έως τις 16:00 για όσους συναδέρφους Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. εργάζονται στα ολοήμερα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στην Αθήνα (στο Υπουργείο Παιδείας) με κύριο και βασικό αίτημα τους μόνιμους και μαζικούς  διορισμούς των συναδέρφων αναπληρωτών Ε.Ε.Π., Ε.Β.Π. και εκπαιδευτικών στη δημόσια εκπαίδευση και καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους και τα μέλη τους να διοργανώσουν αντίστοιχες συγκεντρώσεις σε τοπικό επίπεδο.
Διεκδικούμε:
·         Άμεση μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων αναπληρωτών εδώ και τώρα.
·        Πλήρη και κατοχυρωμένα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών εξισωμένα με αυτά των μονίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου