Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δ.Δ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ: Συγκρότηση Ε.Δ.Ε.Α.Υ

 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Κύριε Βούγια καλή σας μέρα. Μερικές απλές ερωτήσεις: 1) θεωρείτε ότι οι 400 πιστώσεις είναι αρκετές για να καλυφθούν όλες οι Π.Δ.Ε. της χώρας, όσον αφορά τη λειτουργία των Σ.Δ.Ε.Υ ή θα έχουμε το φαινόμενο να προσληφθεί Ε.Ε.Π με συνδυασμό ΕΣΠΑ και ΟΑΕΔ; (ελπίζω όχι...)
    2) με τις προσλήψεις στα ΚΕΔΔΥ τι γίνεται; Κόλλησαν λόγω Στερεάς Ελλάδας και Νοτίου Αιγαίου; Μπαίνει Δεκέμβριος....
    3) Όσον αφορά τις ΕΔΕΑΥ, βλέπω στα διάφορα έγγραφα που αναρτώνται από τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας ανά την Ελλάδα, ότι σε όσες ΣΜΕΑΕ υπάρχει ΠΕ 23 ή ΠΕ 30, αυτοί είναι αυτομάτως μέλη των ΕΔΕΑΥ. Άρα να υποθέσω ότι εκεί δεν θα προσληφούν αναπληρωτές ΕΕΠ; Πάντως με τους ρυθμούς που πάμε, οι προσλήψεις για τα ΣΔΕΥ/ΕΔΕΑΥπάνε για Γενάρη...

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι 400 πιστώσεις δεν θα καλύψουν όλες τις ΕΔΕΑΥ και σαφώς είναι ελάχιστες όσον αφορά στις απαιτήσεις του νομοθετήματος. Οι πιστώσεις για τα ΚΕΔΔΥ έχουν πάει στις Π.Δ.Ε, οι οποίες περιμένουν τον ΟΔΗΓΟ ΕΣΠΑ για να προχωρήσουν σε τοποθετήσεις. Έχω πληροφορηθεί πως είναι έτοιμος και δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί οι υπεύθυνοι του ΕΣΠΑ δεν πατάνε ένα πλήκτρο στο Η/Υ για να τον στείλουν. Με αυτά και με αυτά όμως "έστειλαν" όλη την Ειδική Αγωγή. Στις συγκροτήσεις των ΕΔΕΑΥ από τις Δνσεις, ουδείς τους είπε να βάζουν ονόματα. Μόνον ειδικότητες χρειάζεται να αναγράφονται. Σίγουρα υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα αξιοπιστίας του "συστήματος" τοποθετήσεων στην ΕΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως πρέπει να ομολογήσω πως ο υπουργός είναι "αστέρι" στην εξοικονόμηση χρημάτων, απλά για να το πετύχει έχει γκρεμίσει όλο το οικοδόμημα της Ειδικής Αγωγής. Στις ΕΔΕΑΥ προβλεπόταν ότι το ΕΕΠ θα προσλαμβανόταν για 10 μήνες, από τους οποίους οι 3 πέρασαν ήδη. Οι προσλήψεις στα ΚΕΔΔΥ, ενώ όλα είναι έτοιμα, κολλάνε στο "πάτημα ενός κουμπιού" (δυστυχώς)! Σε 25 μέρες έχουμε Χριστούγεννα και οι ΕΔΕΑΥ πάνε σίγουρα για τη νέα χρονιά. Ουσιαστικά με τις φετινές καθυστερήσεις, προσπαθούν να εξοικονομήσουν πιστώσεις για την επόμενη χρονιά (νομίζω).
    Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκρισή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή