Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟ Ι.Ε.Π. ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ - ΖΗΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ











4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή κυρία(;)το επιμαχο εξώδικο το είδα δημοσιευμένο σε πλείστες όσες ιστοσελίδες και blogs και έτσι αποφάσισα να το αναδημοσιεύσω. Φυσικά μετά την επιθυμία σας (και όταν αυτή την αντελήφθην) να αφαιρεθούν τα ονόματα τα αφαίρεσα αμέσως. Θα προτιμούσα βεβαίως περισσότερη ευγένεια εκ μέρους σας για το ζήτημα αυτό. Το θέμα του εξωδίκου αφορά σε πολύ κόσμο και έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα ως εκ τούτου αναμενόμενο είναι να υπάρχουν και τέτοιες αστοχίες οι οποίες σαφώς δεν οφείλονται σε κακή πρόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Βούγια καλησπέρα σας. Σας ευχαριστώ που σεβαστήκατε την επιθυμία μου. Συγγνώμη αν θεωρήσατε ότι σας επιτίθεμαι ή σας προσβάλλω. Δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση αλλά ξαφνικά είδα το όνομά μου να κυκλοφορεί παντού. Στο παρελθόν ωστόσο, έχω δεχθεί οχλήσεις από μια ανάλογη ενέργεια κάποιου συναδέλφου, ο οποίος θεώρησε ότι δεν θα υπήρξε πρόβλημα με μια ανάρτηση των ονομάτων μας στο διαδίκτυο . Γνωρίζω ότι έχει πάρει διαστάσεις γιατί όντως το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό, παρ όλα αυτά δεν μου άρεσε καθόλου που "εκτέθηκα" στη δημοσιότητα. Συγγνώμη αν ο τρόπος μου ήταν επιθετικός, αλλά καθώς είχα άσχημες εμπειρίες από αντίστοιχη ενέργεια, καταλαβαίνετε ότι κάθε φορά που βλέπω το όνομά μου αναρτημένο, πανικοβάλλομαι.. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη! Καλή συνέχεια στον αγώνα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή