Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Η Δ/ΝΣΗ Ε.Α.Ε. ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΖΗΤΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΕ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΙΣ 13 Π.Δ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ





Η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης(Ε.Α.Ε.) του Υπουργείου Παιδείας, ζήτησε από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) και αυτές με τη σειρά τους από τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης και από τα ΚΕ.Δ.Δ.Υ., να τις γνωρίσουν, συμπληρώνοντας σχετικό πίνακα, τις άμεσες, πραγματικές και επιτακτικές ανάγκες τους σε αναπληρωτές Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π., στα έργα Εξατομικευμένη Υποστήριξη(Σ.Μ.Ε.Α.Ε.) και Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών(ΚΕ.Δ.Δ.Υ. - Ε.Δ.Ε.Α.Υ.), ώστε να κατανείμει τις πιστώσεις που εξοικονομήθηκαν, με βάση τις ανάγκες των 13 Π.Δ.Ε. Επισημαίνεται πως οι πιστώσεις για Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25) και Ε.Β.Π. για Γενικά Σχολεία, διατίθεται ανάλογα με τα αιτήματα αναγκών των μαθητών των Γενικών Σχολείων.

 Το mail της Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας

Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τις άμεσες, πραγματικές και επιτακτικές ανάγκες σας σε αναπληρωτές ΕΕΠ-ΕΒΠ στα έργα Εξατομικευμένη Υποστήριξη και Ανάπτυξη Υποστηρικτικών Δομών, μέχρι τη Τρίτη 28 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 Σας αποστέλλουμε το σχετικό πίνακα του ΥΠ.Π.Ε.Θ.  και παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας στην υπηρεσία μας.

Πληροφορίες:...... 

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου