Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

«Από την Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία στην ενηλικίωση και την ενεργό δράση»...Επιστημονική Εκδήλωση...Επιστημονικό Τμήμα Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας (ΕΤΠΦ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών...Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 - Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας...ΑΘΗΝΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας στις 3 Δεκέμβρη, το Επιστημονικό Τμήμα Παιδιατρικής Φυσικοθεραπείας (ΕΤΠΦ) του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών  διοργανώνει  ενημερωτική & επιστημονική Εκδήλωση ανοιχτή για όλους με θέμα: «Από την Παιδιατρική Φυσικοθεραπεία στην ενηλικίωση και την ενεργό δράση».
Σκοπός της Εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του ευρύ κοινού σχετικά με την αναπηρία καθώς και η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων τόσο από επιστήμονες από το χώρο της Φυσικοθεραπείας όσο και από τα ίδια τα άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ), τα οποία δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς  (όπως η επιστήμη, ο αθλητισμός, κ.ά.). Οι βιωματικές εμπειρίες των Ομιλητών σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο επηρέασε τη ζωή τους η Φυσικοθεραπεία, από την παιδική ηλικία έως και σήμερα, θα συμβάλουν στην πληρέστερη και βαθύτερη κατανόηση των θεμάτων της αναπηρίας.
Η ανοιχτή αυτή Εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο για όλους, θα φιλοξενηθεί το πρωί της Κυριακής στο Δώμα του Ευαγγελισμού στην αίθουσα εκδηλώσεων. Ο χώρος είναι προσβάσιμος σε ΑμεΑ.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους Ομιλητές που πλαισιώνουν την εκδήλωση και με μεγάλη τους χαρά αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Συντονιστικής Επιτροπής του ΕΤΠΦ να συμμετάσχουν.
Σας περιμένουμε την προσεχή Κυριακή 3 Δεκέμβρη, την Παγκόσμια Ημέρα Αναπηρίας - μία ημέρα ευαισθητοποίησης και προβληματισμού, αλλά ταυτόχρονα και μία ημέρα χαράς και αισιοδοξίας – να μιλήσουμε για την Αναπηρία και την Επιστήμη μας.

Οργάνωση/Επιμέλεια:  Συντονιστική Επιτροπή Παιδιατρικού ΕΤ
Ειρήνη Κάπαρη (Συντονίστρια), Χρύσα Παπαεμμανουήλ (Αναπληρώτρια Συντονίστρια),
Ευαγγελία Κέντρου (Γ. Γραμματέας ), Νίκος Υφαντής (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Ουρανία Αποστολοπούλου (Μέλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου