Σάββατο 28 Απριλίου 2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΣΤΙΣ 26 ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - VIDEO


 
Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
 
Η Αντιπρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Ρούλα Κολοβού, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.  Δημήτρης Παπαευθυμίου και ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Σάκης Λασιόπουλος, στη Γ.Σ. της Κοζάνης.
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν, την Πέμπτη 26 Απριλίου στην Κοζάνη και την Παρασκευή 27 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, οι Γενικές Συνελεύσεις του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
 
Γενική Συνέλευση στη Θεσσαλονίκη
Πολλοί συνάδελφοι Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. των δύο Περιφερειών είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα αλλά και τα διαρκή ζητήματα Ειδικής Αγωγής, από τον Πρόεδρο της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και Αιρετό Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δημήτρη Παπαευθυμίου και από τον Αιρετό Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βασίλη Βούγια και να συμμετάσχουν στην διαλογική συζήτηση που αναπτύχθηκε κατά τη διάρκεια των Γενικών Συνελεύσεων.

Και στις δύο Γ.Σ. παραβρέθηκε και ενημέρωσε ο Πρόεδρος του (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Σάκης Λασιόπουλος, ενώ στη Γ.Σ. της Δυστικής Μακεδονίας τον Σύλλογο εκπροσώπησαν και η Αντιπρόεδρος Ρούλα Κολοβού και το μέλος του Δ.Σ. Στεργιανή Γκιαούρη.
 
Ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κος Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος η Αντιπροέδρος Ρούλα Κολοβού και το μέλος του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Στεργιανή Γκιαούρη, οι Αιρετές του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας Αγγελική Δράμα και Βασιλική Δασκαλάκη, ο Προέδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δημήτρης Παπαευθυμίου και ο Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βασίλης Βούγιας 

Πριν την Γ.Σ. της Κοζάνης πραγματοποιήθηκε ενημερωτική συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, κο Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, της Αντιπροέδρου Ρούλας Κολοβού και του μέλους του Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας Στεργιανής Γκιαούρη, των Αιρετών του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δυτικής Μακεδονίας Αγγελικής Δράμα και Βασιλικής Δασκαλάκη, του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και Αιρετού Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Δημήτρη Παπαευθυμίου και του Αιρετού Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βασίλη Βούγια
 
Γενική Συνέλευση στην Κοζάνη
Στη Συνέλευση της Δυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Κοζάνη λήφθηκε ομοφώνως η απόφαση δημιουργίας ξεχωριστού Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)  Δυτικής Μακεδονίας και ορίστηκε Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, η οποία θα ασχοληθεί με τα της ιδρύσεως του νέου Συλλόγου.

Τη δεδομένη συγκυρία, κατά την οποία καθίσταται επιτακτική η ανάγκη συσπείρωσης, γενικά  όλων των μελών της Εκπαιδευτικής κοινότητας και ειδικά όλων των μελών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. της χώρας, ώστε να αντιμετωπισθούν επαρκώς τα χρόνια προβλήματα του ευαίσθητου αυτού χώρου, αποτέλεσε ελπιδοφόρο μήνυμα η ενεργός συμμετοχή στα δρώμενα των δυο αυτών Γενικών Συνελεύσεων, της πλειονότητας του Ε.Ε.Π.  και Ε.Β.Π. που εργάζεται στις Δομές Εκπαίδευσης της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ο Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Βασίλης Βούγιας στην Γ.Σ. στη Θεσσαλονίκη
Η προσπάθεια για ένα αξιοπρεπές παρόν και για ένα ευοίωνο μέλλον της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης στη χώρα μας συνεχίζεται.

Βασίλης Βούγιας

 ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

kozan.gr: Κοζάνη: Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Πέμπτη 26/4, η ετήσια συνέλευση του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας. Μόνιμες προσλήψεις αναπληρωτών στην ειδική αγωγή, ζητούν οι εκπαιδευτικοί (Bίντεο & Φωτογραφίες) - http://kozan.gr/
 
Ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. και Αιρετός Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.  Δημήτρης Παπαευθυμίου στη Γ.Σ. στη Θεσ/νίκη
 Ανάγκες για μόνιμες προσλήψεις ειδικού εκπαιδευτικού προσωπικού - http://www.prlogos.gr

Γ.Σ. στη Θεσσαλονίκη
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου