Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Α ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που χρησιμοποιούν τον Προαστιακό για τη μετακίνησή  τους ότι, λόγω αλλαγής ιδιοκτησίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η παρούσα λίστα με έκπτωση (-20% στις κάρτες απεριορίστων) θα καταστεί σε λίγες βδομάδες ανενεργή.

Η ΕΛΜΕ μας, σε συνεργασία με τον ιδιαίτερα δραστήριο Σύλλογο Εργαζομένων Επιβατών Προαστιακού και με τα άλλα εκπαιδευτικά σωματεία της γραμμής του τρένου, θα συνεχίσει την προσπάθεια να παρέχεται η δυνατότητα προμήθειας μηνιαίων καρτών με μειωμένη τιμή 20% σε όλους τους συναδέλφους.
Για τη δημιουργία της νέας λίστας, θα απαιτηθούν τα στοιχεία που σας ζητάμε στο συνημμένο, μαζί με κάποια επιπλέον στοιχεία (ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΗ).

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Προς συμμόρφωση με τον νέο Νόμο περί προσωπικών δεδομένων, δίπλα σε κάθε όνομα πρέπει να υπάρχει ,απαραιτήτως πλέον, η γνήσια και πρωτότυπη υπογραφή κάθε συναδέλφου. Όποιος δεν είναι στις νέες Λίστες, δεν έχει συμπληρώσει ορθά τα στοιχεία του και δεν έχει υπογράψει δίπλα, ΔΕΝ θα δικαιούται έκπτωσης πλέον. Η ίδια διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο, με τη Λίστα να εμπλουτίζεται, όπως παλιότερα, κάθε τρίμηνο.
Επομένως, όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να μετακινούνται με Προαστιακό, παρακαλούνται να συμπληρώσουν προσεκτικά τα παρακάτω στοιχεία στη συνημμένη λίστα και να υπογράψουν στη σχετική στήλη, μέχρι την Πέμπτη 26/04/2018. Οι λίστες θα συμπληρωθούν σε κάθε σχολείο και θα συλλεγούν από τα μέλη των ΔΣ του κάθε εκπαιδευτικού σωματείου τις επόμενες ημέρες. Παρακαλούμε τους συναδέλφους Διευθυντές να βοηθήσουν στην ενημέρωση των συναδέλφων και στη συλλογή των υπογραφών. 
Τα στοιχεία να συμπληρωθούν με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Τα στοιχεία είναι:

α/α:    Να μείνει κενό - θα συμπληρωθεί από μας
ΕΠΩΝΥΜΟ:
ΟΝΟΜΑ:
ΔΙΑΔΡΟΜΗ (ΑΠΟ-ΠΡΟΣ):
ΑΔΤ (ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ):
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ: Δεν χρειάζεται συμπλήρωση
ΣΤΑΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΚΑΡΤΑΣ:
ΥΠΟΓΡΑΦΗ:
Προς το παρόν, έκπτωση μέσω των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ θα δικαιούνται εκπαιδευτικοί που είναι μέλη των εκπαιδευτικών μας σωματείων (μόνιμοι ή αναπληρωτές), καθώς και αποσπασμένοι συνάδελφοι, μέλη άλλων εκπ. σωματείων που υπηρετούν σε σχολεία αρμοδιότητας των ΕΛΜΕ-ΣΕΠΕ.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να βρίσκονται σε επαγρύπνηση, καθώς, σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ΔΕΝ γίνουν δεκτά τα ονόματα, θα προχωρήσουμε μαζί με τα άλλα Σωματεία σε κάποιας μορφής κινητοποίηση.
Παρακαλούμε τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων να ενημερώνουν αρμοδίως όλους τους συναδέλφους.

Για οποιαδήποτε απορία-ερώτηση-διευκρίνιση, επικοινωνήστε με την ΕΛΜΕ (Πρόεδρος: Ηλίας Λέκκας, 6948570510, ilialekkas@sch.gr,

Υπεύθυνος για Προαστιακό: Πάνος Ντούλας, 6936374902, pandou.paron@gmail.com ).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου