Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή με επιτυχία η εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα "Ο ρόλος και η επίδραση της σεξουαλικότητας στη σχολική ζωή των ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες"

 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Την Τετάρτη 25/04/2018  πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα << Ο ρόλος  και η επίδραση της σεξουαλικότητας στη σχολική ζωή των ατόμων με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες>>,την οποία συνδιοργάνωσαν ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής 8ης Περιφέρειας , κ. Τοζακίδης Ανανίας και το Δ.Σ του Σ.Ε.Ε.Π. Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ. στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής.
Για την πραγματοποίηση αυτής της παιδαγωγικής ημερίδας, σημαντική ήταν η βοήθεια του Δρ. Γκάρο Εσαγιάν Ψυχιάτρου και Ψυχαναλυτή, του κ. Βόλτση Σπύρου και της κ. Σερίφ, ψυχολόγων από το Κέντρο Πρόληψης ΟΡΦΕΑ, οι οποίοι επεσήμαναν ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του προσωπικού των ειδικών σχολείων για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα για την παρουσία τους στην ημερίδα μας.
Επίσης, ευχαριστούμε τους προϊσταμένους ΚΕΔΔΥ και Α/θμιας Εκπ/σης Ροδόπης, τους Διευθυντές των Ειδικών Σχολείων που παρευρέθηκαν, καθώς επίσης και τα μέλη του συλλόγου μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη μας αυτή προσπάθεια για επιμόρφωση.
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον κ. Τοζακίδη για την πολύτιμη συνδρομή του στην οργάνωση της ημερίδας αυτής.

Με εκτίμηση 
 
το Δ.Σ. του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Β.Π. Α.Μ.Θ. 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου