Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Κ.Λ & ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ ΣΤΙΣ Ε.Δ.Ε.Α.Υ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ ΝΟΜΟΤΥΠΑ


Σύμφωνα με όσα πληροφορηθήκαμε σήμερα από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, πιθανώς προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας να καταστεί εφικτή η πρόσληψη Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στις Ε.Δ.Ε.Α.Υ όσων Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε) έχουν πραγματοποιήσει νομότυπα τη συγκρότηση τους.

 Οι προσλήψεις θα γίνουν από τους αξιολογικούς πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π/Ε.Β.Π των Π.Δ.Ε.

Μακάρι λέμε εμείς...

Βασίλης Βούγιας
16/1/2014

2 σχόλια:

  1. Κάνοντας έναν πρόχειρο υπολογισμό, θεωρώ πως για να στελεχωθούν όλα τα ΣΔΕΥ και των 13 ΠΔΕ, χρειάζονται πάνω από 600 πιστώσεις, ενώ ξέρουμε ότι συνολικά είναι 400.
    Γνωρίζετε κάτι γι' αυτό, μιας και το ΥΠΑΙΘ λέει ότι ούτε το ΕΕΠ των ΣΜΕΑΕ, ούτε το ΕΕΠ μέσω ΟΑΕΔ θα απασχοληθεί στις ΕΔΕΑΥ;
    Θα μείνουν κάποια ΣΔΕΥ ανενεργά; Θα στελεχωθούν με κάποιο αλλο τρόπο;

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φετινή χρονιά των ΕΔΕΑΥ κατά το Υπουργείο θα λειτουργήσει πιλοτικά(λες και θα μπορούσε έτσι όπως καταλήξαμε να λειτουργούσε "κανονικά"). Έτσι λίγες ΕΔΕΑΥ θα στελεχωθούν. Να μην ξεχνάμε πως ο αρχικός σχεδιασμός ομιλούσε για 550 προσλήψεις στις ΕΔΕΑΥ, αλλά οι 150 πήγαν στα ΚΕΔΔΥ, γιατί τα είχαν ξεχάσει στον προγραμματισμό στελέχωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή