Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Ο.Α.Ε.Δ.





Σχετικά με την προσφυγή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής(Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) στο Συμβούλιο της Επικρατείας(ΣτΕ), για το θέμα των προσλήψεων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.)  σε σχολεία και άλλες εκπαιδευτικές δομές του Υπουργείου Παιδείας, από Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας του Ο.Α.Ε.Δ. υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εργασίας, έχουμε να πούμε πως, όπως μας ενημέρωσαν επί της αρχής έγκριτοι νομικοί, μεταξύ των οποίων και αυτοί οι οποίοι χειρίσθηκαν την υπόθεση, η προσφυγή δεν κατέστη εφικτό, παρά τις όποιες προσπάθειες έγιναν, να δικαστεί συνολικά στο ΣτΕ για δικονομικούς λόγους.

 Άρα δεν υφίσταται αρνητικό δεδικασμένο επί της ουσίας και όποιος/α επιθυμεί μπορεί να προσφύγει σε ατομικό επίπεδο, σε όποιο μέρος της χώρας και η υπόθεση να κριθεί παρεμπιπτόντως.

Βασίλης Βούγιας
25/5/2016

2 σχόλια: