Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

Σχετικά με τους Πίνακες Ειδικής Αγωγής...Πώς θα τρέξουν οι φάσεις, τι αριθμούς αναμένουμε, τι δηλώνουμε στον opsyd...Ενημέρωση από τον ΠΣΑΕΠ

 
Π.Σ.Α.Ε.Π.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΩΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΠΣΑΕΠ_Ειδική Αγωγή: Πώς θα τρέξουν οι φάσεις, τι αριθμούς αναμένουμε, τι δηλώνουμε στον opsyd

Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στους πίνακες της ειδικής αγωγής δεν δηλώνουν παράλληλη στήριξη. Άλλωστε δεν υπάρχει τέτοια επιλογή πλέον. Όποιος βρίσκεται στους πίνακες της ειδικής αυτόματα λογίζεται ότι είναι διαθέσιμος και για παράλληλη.

Η πρώτη φάση Ειδικής και Τ.Ε. πιθανότατα θα τρέξει μαζί με την παράλληλη στήριξη. Έχει προσαρμοστεί το σύστημα για να το υποστηρίξει, αλλά για να ειπωθεί επίσημα πρέπει να γίνουν κάποιες δοκιμές Δευτέρα - Τρίτη. Πάντως πριν το τέλος των δηλώσεων θα γνωρίζουμε τι θα ισχύσει γιατί αυτό επηρεάζει τις δηλώσεις πολλών.

Περιμένουμε περίπου 2000 αναπληρωτές αναμένεται να προσληφθούν σε ειδικά σχολεία και τμήματα ένταξης στην πρώτη φάση

Περιμένουμε περίπου 1380 αναπληρωτές α/θμιας για παράλληλη στήριξη στην πρώτη φάση και 920 στη δεύτερη φάση (1/11). Στην παράλληλη στήριξη θυμίζουμε υπάρχουν 3340 πιστώσεις εκ των οποίων οι 550 περίπου είναι για σχολικούς νοσηλευτές, οι 2300 περίπου για την α/θμια και οι υπόλοιπες για β/θμια.

Εάν και εφόσον τρέξουν μαζί οι προσλήψεις για την ειδική και τ.ε. με την παράλληλη στήριξη, τότε ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που εξαντληθούν οι πίνακες της ειδικής αγωγής τότε, θα συνεχίσουν με τις προσλήψεις της γενικής αγωγής και στη συνέχεια (μισή ώρα μετά) θα τρέξουν οι εναπομείναντες προσλήψεις ειδικής αγωγής από τον πίνακα της γενικής.

Αυτό γίνεται διότι αν δεν γινόταν,στη β/θμια που υπάρχει το μειωμένο ωράριο θα βλέπαμε εκπαιδευτικούς ψηλά στον πίνακα να πηγαίνουν σε μειωμένο ωράριο και στη συνέχεια οι από κάτω τους προσλαμβάνονται με πλήρες.

Νεότερη ενημέρωση για όλα την Δευτέρα.


anaplirwtes.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου