Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" ΜΕΤΑΞΥ 3 ΚΑΙ 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΤΟ Government Cloud – G-Cloud της ΚτΠ ΑΕ - ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ                                                                                   Ελληνική Δημοκρατία

                                                                       Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης

                                                                                          ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής του Υπουργείου μας για την ενίσχυση της διαφάνειας και της δημόσιας λογοδοσίας και σε συνεργασία με την Κοινωνία της Πληροφορίας ΑΕ υλοποιείται τις προσεχείς ημέρες η μετάπτωση του πληροφοριακού συστήματος "Διαύγεια" στις υποδομές του Κυβερνητικού Υπολογιστικού Νέφους(Government Cloud – G-Cloud) της ΚτΠ ΑΕ.
Με την σημαντική αυτή αναβάθμιση, διασφαλίζεται έτι περαιτέρω η σταθερότητα και η ασφάλεια του συστήματος, προς όφελος τόσο των πολιτών και των επιχειρήσεων όσο και της Δημόσιας Διοίκησης.

Προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία θα απαιτηθούν τεχνικές παρεμβάσεις μεταξύ της 3ης και της 7ης Νοεμβρίου 2017, διάστημα κατά το οποίο το σύστημα δεν θα είναι προσβάσιμο. Οι Δημόσιες Υπηρεσίες παρακαλούνται, κατά τον προγραμματισμό των εργασιών τους, να λάβουν υπόψη τους την επικείμενη διακοπή λειτουργίας του συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου