Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ενημέρωση από ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για πιστώσεις β΄φάσης σε ΕΔΕΑΥ & ΚΕΔΔΥΕνημέρωση από ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας για πιστώσεις β΄φάσης σε ΕΔΕΑΥ & ΚΕΔΔΥ

Τη Παρασκευή 20/10/2017 συνεδρίασε το ΠΥΣΕΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας με θέματα: 1. Ακρόαση αναπληρώτριας ΕΒΠ μετά από κλήση.
2. Τοποθέτηση υποψηφίων αναπληρωτών σε ΕΔΕΑΥ & ΚΕΔΔΥ
3. Επανεξέταση αιτήσεων χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου
4. Εξέταση αιτήσεων χορήγησης άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου
Από τις 4 πιστώσεις που διατέθηκαν για τα ΚΕΔΔΥ δόθηκαν 2 για ΠΕ 21-26 στα ΚΕΔΔΥ Σερρών & Πιερίας και 2 ΠΕ 29 στα ΚΕΔΔΥ Πέλλας & Ημαθίας. Επίσης από τις 4 πιστώσεις που διατέθηκαν για ΕΔΕΑΥ διατέθηκαν 2 ΠΕ 30 στο ΕΔΣ Κωφών Πανόραμα και 6ο ΕΔΣ Θεσ/νίκης και ΠΕ23 στο ΕΔΣ Κωφών Πανόραμα και Ειδικό γυμνάσιο Θεσ/νίκης. Οι θέσεις αυτές έχουν υπογραφεί από το συμβούλιο και θα διατεθούν μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδος. θα ήθελα να αναφέρω ξανά σχετικά με το θέμα της άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου ότι αναφέρεται στο site της περιφέρειας όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που χρειάζονται για να χορηγηθεί η άδεια. Να προσθέσω ότι το ωράριο στην άσκηση ιδιωτικού έργου θα πρέπει να είναι τουλάχιστον μετά τις 3μμ. Οσοι χρειάζεται να συμπληρώσουν κάποια στοιχεία η άδεια χορηγείται αφού τα φέρουν και ισχύει από τότε που έγινε η αίτηση. Η όποια καθυστέρηση στις τοποθετήσεις οφείλεται στο γεγονός ότι συνάδελφοι που τοποθετούνται (ενώ δεν κάνουν άρνηση θέσης) δεν πηγαίνουν στις θέσεις τους ή παραιτούνται μετά από κάποιες ημέρες (μέχρι στιγμής τουλάχιστον 25 άτομα). Δεν θα ανακοινωθεί πίνακας δήλωσης θέσεων προτίμησης γιατί οι θέσεις είναι λίγες και δεν είναι απαραίτητο, η ειδοποίηση θα γίνει τηλεφωνικά από την περιφέρεια.
 

Εριφύλη Διαμαντοπούλου
Αιρετή ΠΥΣΕΕΠ Κ. Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου