Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Νέα ανακοίνωση για τις αιτήσεις για τις προσλήψεις, στην Π.Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ, των αναπληρωτών Ε.Ε.Π. /.Ε.Β.Π. - 19/4/2018


Νέα ανακοίνωση για τις αιτήσεις για τις προσλήψεις των αναπληρωτών ΕΕΠ /ΕΒΠ 19/4/2018

Συνάδελφοι μετά από πολλά ερωτήματα που δεχθήκαμε σχετικά με το ποια από τις δύο αιτήσεις είναι σωστή, της Υπουργικής απόφασης ή της ΠΔΕ Αττικής και μετά από διερεύνηση με υπεύθυνους φαίνεται ότι οποιαδήποτε έντυπο χρησιμοποιήσατε είναι σωστό.
Από πλευράς Υπουργείο παίρνουμε την απάντηση ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η αίτηση της Υ.Α. ωστόσο η ΠΔΕ Αττικής έχει αναρτήσει στην ανακοίνωση της ως συνημμένο αίτηση που έχει συμπληρωμενές τις διευθύνσεις και τα ΚΕΔΔΥ προς διευκόλυνση των υποψηφίων.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΕΠ:
Αν χρησιμοποιήσετε την αίτηση της Υπουργικής Απόφασης πρέπει να φροντίσετε έτσι ώστε να συμπεριλάμβονται και τα ΚΕΔΔΥ γιατί δεν είναι δεδομένο ότι αν βάλετε μόνο τη Διεύθυνση εννοούνται και τα ΚΕΔΔΥ.
Δυστυχώς διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι οι υποψήφιοι προσπαθούν μόνοι τους χωρίς καμία διευκρίνιση να αναπεξέλθουν στην ορθότητα συμπλήρωσης των αιτήσεων τους. Θα έπρεπε η ΠΔΕ Αττικής να έχει το ίδιο ακριβώς έντυπο με αυτό της Υ. Α. και στην ανακοίνωσή της να κατέγραφε τις διευθύνσεις και τα ΚΕΔΔΥ της Περιφέρειας της προς ενημέρωση των υποψηφίων. Σε καμία περίπτωση βέβαια δεν ευθύνονται οι υποψήφιοι για οποιαδήποτε διάσταση θέσεων ανάμεσα στο Υπουργείο και την ΠΔΕ Αττικής.

Με εκτίμηση

Γεωργία Μπουλμέτη
Πρόεδρος ΣΕΕΠΕΑ Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου