Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Πρόσκληση σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, Παρασκευή 27-4-18, από τον Σ.Κ.Λ.Ε.



Πρόσκληση σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, 27-4-18

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πρωτοβάθμιου Σωματείου «Σύνδεσμος Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος» προσκαλεί τα μέλη του σε ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Σωματείου ΣΚΛΕ, που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Απριλίου 2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 π.μ. ως 13:30 μ.μ. στo Πνευματικό Κέντρο της Ενώσεως Κωνσταντινουπολιτών (Δ/νση: Δημητρίου Σούτσου 46, Αθήνα – κοντά στη στάση Μετρό Αμπελόκηποι).

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί με τους παρευρισκόμενους συναδέλφους, δεδομένου ότι είναι η δεύτερη κατά σειρά πρόσκληση, σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΚΛΕ (άρθρο 14).
Οι εγγραφές για τη Γενική Συνέλευση και η οικονομική τακτοποίηση των μελών θα γίνεται από τις 8:30 το πρωί. Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση και τακτοποίηση των διαδικαστικών θεμάτων ώστε να τηρηθεί το πρόγραμμα. Στις 13:30 θα πρέπει να λήξουν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ (Άρθρο 21 Καταστατικού Σωματείου ΣΚΛΕ)
  1. Εκλογή προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης
  2. Διοικητικός Απολογισμός
  3. Οικονομικός απολογισμός – Εκθέσεις Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Απόφαση Γενικής Συνέλευσης για τη διάλυση του Πρωτοβάθμιου Σωματείου ΣΚΛΕ, σύμφωνα με τα άρθρα 19 και 43 του Καταστατικού.
  5. Ενημέρωση για το Νόμο 4488/2017 «Οργάνωση και λειτουργία του ΝΠΔΔ ΣΚΛΕ».

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη και καθοριστική. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να ζητήσετε διευκόλυνση από την εργασία σας βάση του Ν. 1264/82 με την έγκαιρη γνωστοποίηση στην υπηρεσία σας του αντιγράφου της παρούσης πρόσκλησης. Στο τέλος της Γενικής Συνέλευσης θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου