Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Ο τρόπος κάνει αποτελεσματικό τον κόπο. Διαφοροποιημένη διδασκαλία»...6ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΔΥΣΛΕΞΙΑΣ 2014...8-9 Μαρτίου 9.30-15.00...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ



6ο Πανελλήνιο Συνέδριο 2014

«Ο τρόπος κάνει αποτελεσματικό τον κόπο.
Διαφοροποιημένη διδασκαλία»
8-9 Μαρτίου 9.30-15.00
Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη,
Αποστόλου Σαμανίδη 21, Πανόραμα.

Ο Σύλλογος Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδος και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων παιδιών με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες, στην προσπάθεια της να πρωτοπορεί στην ενημέρωση εκπαιδευτικών και γονέων, ανακοινώνει την διοργάνωση του 6ου Πανελλήνιου Συνεδρίου. Για την φετινή χρονιά, το θέμα του συνεδρίου μας είναι διαφορετικότητα και το πώς η διαφοροποιημένη διδασκαλία, την αξιοποιεί και την αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.  
Εισηγητές θα είναι διακεκριμένοι επιστήμονες στον χώρο των μαθησιακών δυσκολιών όπως η κ. Παντελιάδου Σουζάνα, ο κ. Μάριος Κωνσταντίνου, η κ. Πυρουνάκη Κλήμη Χρυσή, η κ. Σκουντή Μαριάννα, ο κ. Κωνσταντινίδης Γιώργος, η κ. Παναγιώτου Φλώρα, ο κ. Γρηγοριάδης Γιάννης, η κ. Κολαρά Πέπη, η κ. Παππά Αγγελική.
Θα παρουσιαστούν θέματα που αφορούν την διαφοροποιημένη διδασκαλία, το ρόλο που παίζει η αυτοεκτίμηση και το συναίσθημα στην μάθηση, η επιτυχημένη  παιδαγωγική προσέγγιση όμικρον ωμέγα. Θα συνεχίσουμε   με τη διαφοροποίηση στα μαθηματικά, την φυσική αλλά και τις ξένες γλώσσες. Τέλος θα παρουσιάσουμε ένα καινούργιο ιρλανδικό ντοκιμαντέρ.

Κόστος συμμετοχής και για τις δύο μέρες
15 ευρώ για μέλη και φοιτητές και
20 ευρώ για τους υπόλοιπους.
Περιλαμβάνει, ντοσιέ, στυλό, καφέ και συνοδευτικά, βεβαίωση.
Για να μπορέσουμε να διοργανώσουμε όσο καλύτερα μπορούμε  το συνέδριο, παρακαλούμε πολύ να δηλώσετε συμμετοχή.
Πληρωμή επί τόπου.
Πληροφορίες στο email milionilia@yahoo.gr
Δηλώσεις συμμετοχής στο http://www.dyslexia-goneis.gr/form.asp
www.dyslexia-goneis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου