Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/11/2015 ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΟΔΩΝ Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΠΕ25) ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Οι πιστώσεις για τις προσλήψεις αναπληρωτών Συνοδών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.)και Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) από το Πρόγραμμα ΠΕΠ, βρίσκονται ήδη στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας και από σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 θα μπορούσαν να έχουν αρχίσει να ειδοποιούνται οι αναπληρωτές, καθότι για την τοποθέτησή τους δεν χρειάζεται εισήγηση από τα Περιφερειακά Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) και αρκεί η υπογραφή του αρμόδιου Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης.

Βασίλης Βούγιας

4 σχόλια:

  1. Καλημερα σας κ.Βουγια. Θα ηθελα να σας ρωτησω για την ξεχασμενη Δυτικη Μακεδονια υπαρχει καποια ελπιδα για προσληψεις ΕΒΠ συνοδων η σε σμεαε και αν ναι ποσες περιπου? Ευχαριστω πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κε Βούγια η περιφέρεια Θεσσαλίας παντως περιμένει εντολή για συγκρότηση υπηρεσιακού και μετά να ξεκινήσουν οι προσλήψεις συνοδών.Ετσι ενημερώθηκα σήμερα το πρωί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή