Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ - Ε.Ε.Π.- Ε.Β.Π. ΤΟΥ 2ου Π.Δ.Ε. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. - Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.
  • Δυστυχώς  ακόμη να εκδοθεί  το Φ.Ε.Κ. που είναι προαπαιτούμενο για την συγκρότηση του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. των 13 Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης της χώρας, έτσι ώστε αυτές να μπορέσουν να προχωρήσουν στις προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. στις δομές Ειδικής Αγωγής αλλά και στα Γενικά σχολεία.(Συνοδοί Ε.Β.Π. & Σχολικοί Νοσηλευτές-ΠΕ25). Τις  πιστώσεις που είναι στις Π.Δ.Ε. και παραμένουν ακόμη αδιάθετες μπορείτε να τις δείτε από εδώ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/11/blog-post_805.html
  • Υπογράφηκε από τον Υπουργό Παιδείας κο Νίκο Φίλη η τελική κατανομή πιστώσεων του 2ου Π.Δ.Ε., αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.). Δείτε την τελική κατανομή όπως υπογράφηκε από τον Υπουργό από εδώ: http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/11/2_30.html
  • Οι 105 πιστώσεις που αφορούν σε προσλήψεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.(Δείτε από εδώ την τελική κατανομή: http://seepea-stella.blogspot.gr/2015/11/105-2.html) άρχισαν να στέλνονται στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας και αναμένουν κι αυτές το περίφημο Φ.Ε.Κ. για να μετατραπούν σε προσλήψεις.  Η τελική κατανομή έγινε με βάση τα επικαιροποιημένα κενά που έστειλαν στο Υπουργείο Παιδείας οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και οι Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας και αφού ελήφθησαν υπόψη οι πιστώσεις που είναι στις Π.Δ.Ε. και παραμένουν ακόμη αδιάθετες.
  • Οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του 2ου Π.Δ.Ε.,  θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015 και μετά.
Βασίλης Βούγιας
30/11/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου