Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ





Το Φ.Ε.Κ.  το προαπαιτούμενο για τη σύσταση του Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. και των Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. των 13 Περιφερειών της χώρας δεν βγήκε αν και οι "Φεκατζήδες" είχαν υποσχεθεί στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου πως θάβγαινε Παρασκευή μεσημέρι...

Έτσι οι πιστώσεις αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. αραχνιάζουν στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας, μιας και τα Συμβούλια εξακολουθούν να μην υφίστανται.

Βέβαια θα μου πείτε γιατί κάποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις δεν προσλάμβαναν τους αναπληρωτές Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. όταν τα Συμβούλια ακόμη λειτουργούσαν;;;;

Άντε ντε...Εύλογη η απορία που μάλλον θα μείνει για πάντα, όπως πάντα, απορία.

Μ αυτά και μ αυτά οι δομές Ειδικής Αγωγής ακόμη ταλαιπωρούνται αν και πιστώσεις για πρόσληψη αναπληρωτών υπάρχουν, οι μαθητές με αναπηρία δεν έχουν Συνοδό Ε.Β.Π. και Σχολικό Νοσηλευτή για να πάνε σχολείο, οι συνάδελφοι αναπληρωτές που περιμένουν την πρόσληψη δεν προλαβαίνουν το ταμείο ανεργίας  και τα κενά που μαζεύει το Υπουργείο για να κατανείμει τις πιστώσεις του 2ου Π.Δ.Ε.  απλά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφού αναπληρωτές εν δυνάμει προσληφθέντες υπάρχουν αλλά φαίνεται σαν να μην υπάρχουν.

Βοήθειά μας.

Βασίλης Βούγιας

4 σχόλια:

  1. Και είδα το χθεσινή σας πληροφορία ότι θα συγκροτηθούν σύντομα και χάρηκα!
    Η απορία μου τόσο καιρό ήταν πως ορισμένες ΠΔΕ έχουν ολοκληρώσει την β΄ φάση (από ΕΣΠΑ) ΕΕΠ κ ΕΒΠ και ορισμένες, 3 για την ακρίβεια, όχι.
    Οι εργαζόμενοι σε κάποιες ΠΔΕ, πέρα απο έλλειψη ευγένειας, έχουν και πλήρη άγνοια. Εκτός αυτών, φορτώνουν ευθύνες μόνο στο υπουργείο οτι δεν έχει στείλει ακόμα τις πιστώσεις της β φάσης!
    Γνωρίζεται μήπως πόσο καιρό θα πάρει να συγκροτηθούν ΠΥΣΣΕΠ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη μπορει το φεκ να μη βγει;Θα μας τρελανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδη μπορει το φεκ να μη βγει;Θα μας τρελανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή