Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.Π.Ε.Θ. ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2016-17


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 

Οι πιστώσεις για Συνοδούς Σχολικούς Νοσηλευτές(ΠΕ25) από το Τομεακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ( οι πιστώσεις από τα ΠΕΠ έχουν ήδη σταλεί) αυτή τη στιγμή είναι στο πρωτόκολλο και εντός της σήμερον θα σταλούν σε όσες Π.Δ.Ε. δεν πήραν από τα Π.Ε.Π.
Οι κυρωμένοι Οριστικοί Πίνακες Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) έχουν αρχίσει να καταφτάνουν στις Π.Δ.Ε.
Ενημερώθηκε το Υπουργείο για το αυτονόητο, που στην περίπτωσή μας είναι η αναγκαίοτητα αποστολής ΚΑΙ της κατανομής των πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών Ε.Ε.Π σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., ούτως ώστε να μπορέσει να "τρέξει" ο πίνακας των Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) ταυτόχρονα για Γενικά και για Ειδικά Σχολεία για να μην αδικηθούν οι συνάδελφοι και να τηρηθεί ο Αξιολογικός Πίνακας στις τοποθετήσεις τους. Ελπίζουμε πως θα επικρατήσει η λογική στο θέμα αυτό, από πλευράς Υπουργείου.
Όπως ενημερώθηκα από την εκλεκτή συνάδελφο Τριανταφυλλιά Αρβανίτη και σύμφωνα με πληροφόρησή της από το ΑΣΕΠ, όποιος/α συνάδελφος έκανε ένσταση στο ΑΣΕΠ και διαπίστωσε αλλαγή στους Οριστικούς Πίνακες σε θέμα που δεν αφορούσε στην ένστασή του, μπορεί να καταθέσει ένσταση γι αυτό στο ΑΣΕΠ.
Τέλος, για μια ακόμη φορά τονίζω πως οφείλουν οι αρμόδιοι με ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ να πληροφορήσουν τους αγωνιούντες υποψήφιους αναπληρωτές Ε.Ε.Π., αλλά και ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, επί του χρονοδιαγράμματος έκδοσης Οριστικών Πινάκων του προσωπικού αυτού, καθώς και για την πιθανή ημερομηνία πρόσληψής του, ώστε να πάψει η ακατάσχετη φημολογία επί του θέματος αυτού. Υπενθυμίζουμε πως σήμερα το ημερολόγιο γράφει 3 Οκτωβρίου 2016.


Βασίλης Βούγιας
Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου