Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΡΕΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑΣ ΡΑΠΤΗ








Αποστολία (Λία) Ράπτη MeD
Κοινωνική λειτουργός ΠΕ30
Τηλέφωνο: 6972770889
Ηλεκτρονική Διεύθυνση: aprapti@sch.gr
Facebook :      apostolia rapti
                                   
Αγαπητοί συνάδελφοι  γεια σας και πάλι ,
Σας καλώ για 3η συνεχόμενη φορά να με στηρίξετε με την ψήφο σας στην υποψηφιότητά μου ως αιρετής στο ΠΥΣΕΕΠ (Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού & Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού) Θεσσαλίας στις 2 Νοεμβρίου 2016.
Η σημαντικότητα του οργάνου αυτού που είναι αρμόδιο για την εξέταση υπηρεσιακών θεμάτων τόσο των μονίμων αλλά και των αναπληρωτών υπαλλήλων του Φορέα μας, καθιστά ακόμη πιο σημαντική την εκλογή ατόμων που θα στηρίζουν – δυναμικά ας μου επιτραπεί η έκφραση -  τις θέσεις του Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού. Η υποστήριξη αυτή πρέπει να βασίζεται  στους Νόμους της ειδικής αγωγής, τα καθηκοντολόγια ειδικοτήτων, κλπ. Η στάση μας ως αιρετών πρέπει να είναι έντιμη, αμερόληπτη, τόσο στο Συμβούλιο όσο και προς όλους εσάς τους οποίους ζητάμε να εκπροσωπούμε, αξιοπρεπής,  και να χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια.
Με αυτό τον τρόπο δύναμαι να σας εκπροσωπήσω ως αιρετή εφόσον με τιμήσετε και πάλι για Τρίτη φορά με την επιλογή σας. Ούτως ή άλλως όμως αισθάνομαι πολύ περήφανη για την μέχρι σήμερα εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου – τη 2η φορά με εκλέξατε και  πρώτη σε ψήφους  - και σας ευχαριστώ γι αυτή την εμπιστοσύνη. Μου έδωσε πολύ δύναμη στο να τοποθετηθώ και να διεκδικήσω πράγματα στο Συμβούλιο όπως και να αντιμετωπίζω καταστάσεις δύσκολες μέσα σ’ αυτό.
Τα αιτήματά μας, οι ανάγκες μας αλλά και τα δικαιώματά μας είναι πολλά, χρειάζονται διεκδίκηση με ειλικρίνεια και εντιμότητα. Βασικά για μένα είναι :
·         Η τήρηση του καθηκοντολογίου του ΕΕΠ & ΕΒΠ στα σχολεία και στα ΚΕΔΔΥ,
·         οι συνάφειες των μεταπτυχιακών, (βλέπε ΑΣΕΠ ,ΙΕΠ κ.λ.π.)
·         η αναγκαιότητα συμβούλων ΕΕΠ
·         οι πιστώσεις για πρόσληψη των αναπληρωτών με στόχο να καλύπτονται οι ανάγκες των σχολείων μας και της παράλληλης στήριξης μαθητών,
·         η υποστήριξη του ρόλου  των ΚΕΔΔΥ και πιστώσεις ανάλογα με τις ανάγκες των ΚΕΔΔΥ
·         η στήριξη του θεσμού των ΕΔΕΑΥ – πιστώσεις για ΕΔΕΑΥ και το καθηκοντολόγιο ΕΕΠ των ΕΔΕΑΥ
·         η υποστήριξη των  - μόνιμων πια - αναπληρωτών στο θέμα των διορισμών τους  σε συνεργασία με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ το ΚΥΣΕΕΠ και τους αιρετούς των άλλων ΠΥΣΕΕΠ
·         η συνεργασία με τους προαναφερόμενους και για άλλα θέματα  που προκύπτουν,  αλλά και για ενημέρωση, υποστήριξη και συνεργασία
·         Οι συνεχείς παρεμβάσεις στο Συμβούλιο, στους αιρετούς του Κεντρικού Συμβουλίου, στην Κεντρική και στην Περιφερειακή Διοίκηση του Υπουργείου μας, στην ΠΟΣΕΕΠΕΑ,   για συντόμευση διαδικασιών πρόσληψης αναπληρωτών, επίλυση έκτακτων θεμάτων που προκύπτουν κ.λ.π. με σύννομο τρόπο.
Παρουσιάζοντας εκ νέου τον εαυτό μου, αυτή τη φορά θα σας καταθέσω ένα σύντομο βιογραφικό μου σημείωμα όπως καταθέτουμε όταν ζητάμε μία θέση ευθύνης.  (και στην ιστοσελίδα της ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

                                                                                Με τιμή,
                                                                          Αποστολία Ράπτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου