Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ



Ενημέρωση από το facebook.com/groups/, της συναδέλφου Αγγελικής Τζάλλα, Αιρετής Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Έφθασαν χθες στην ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου και ανακοινώθηκαν σήμερα οι οριστικοί πίνακες για τους σχολικούς νοσηλευτές.
Έχουν δοθεί και οι 29 πιστώσεις ΕΕΠ για ΣΜΕΑΕ καθώς και οι 24 πιστώσεις ΕΕΠ για ΚΕΔΔΥ και ΕΔΕΑΥ.
Δεν έχουν ακόμη σταλεί από το ΑΣΕΠ οι οριστικοί πίνακες για τις υπόλοιπες ειδικότητες ΕΕΠ.
Είναι γνωστό ότι θα στέλνονται οι οριστικοί πίνακες ανά περιφέρεια ξεκινώντας από αυτές με τις λιγότερες ενστάσεις. Η δική μας περιφέρεια, αν και είχε αυξημένο αριθμό ενστάσεων σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, σίγουρα έχει λιγότερες ενστάσεις από άλλες περιφέρειες με μεγαλύτερο αριθμό υποψηφίων.
Επομένως, είναι πολύ πιθανό να έρθουν οι οριστικοί πίνακες του ΕΕΠ μέσα στις επόμενες μέρες, εκτός απροόπτου.
Ωστόσο, όπως έχει αναφερθεί και σε άλλες αναρτήσεις, το ζητούμενο είναι να γίνουν τοποθετήσεις συνολικά και όχι αποσπασματικά. Έχει επισημανθεί στη διοίκηση της ΠΔΕ Νοτίου Αιγαίου η αναγκαιότητα για ενιαία τοποθέτηση όλων των ειδικοτήτων ΕΕΠ πλέον, εφόσον είναι ήδη γνωστές οι υπάρχουσες πιστώσεις -λίγο ως πολύ. Στη δική μας περιφέρεια που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες κυρίως λόγω (πολυ)νησιωτικότητας η αναγκαιότητα αυτή είναι επιτακτική.
Κατά πάσα πιθανότητα λοιπόν δεν θα γίνει άμεσα συνεδρίαση ΠΥΣΕΕΠ για σχεδιασμό τοποθετήσεων εν αναμονή (προς το παρόν) του συνόλου των πιστώσεων.
Είναι ωστόσο πιθανό να γίνει εξαίρεση για τους σχολικούς νοσηλευτές.
Τέλος υπάρχει από την ΠΔΕ επικοινωνία με τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής για το ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα επιπλέον πιστώσεις ΕΒΠ (με δεδομένο ότι δεν έχουν καλυφθεί τα κενά των ΣΜΕΑΕ), προκειμένου και εκεί να γίνει ενιαία τοποθέτηση για όσες θέσεις μένουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου