Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π. ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΕΠ...ΠΙΘΑΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ





ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σύμφωνα με πρωινή έρευνα που κάναμε και με πληροφορίες που μαζέψαμε πανταχόθεν, έχουμε και λέμε:

Σήμερα πρωί, 4/10/2016 και δεν έχουμε δει κυρωμένους Οριστικούς Πίνακες Ε.Β.Π. στις Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας, Βορείου Αιγαίου και Θεσσαλίας και όσον αφορά Σχολικών Νοσηλευτών στις Π.Δ.Ε. Κρήτης, Στερεάς Ελλάδας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Θεσσαλίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Σήμερα κα αύριο πιστεύω πως θα δούμε κυρωμένους Οριστικούς Πίνακες Ε.Β.Π. και Σχολικών Νοσηλευτών από Περιφέρειες. Πρόβλημα υπάρχει με την Κεντρική Μακεδονία.

Προσλήψεις των παραπάνω κλάδων έχουν γίνει σε πολύ λίγες Περιφέρειες.

Όσον αφορά στους οριστικούς κλάδων Ε.Ε.Π. τα τμήματα του ΑΣΕΠ θα είναι έτοιμα κοντά στην Παρασκευή 14/10/2016. Μετά θα αναλάβουν τους Πίνακες οι Σύμβουλοι ΑΣΕΠ και όποια Περιφέρεια τελειώνουν(από 17 έως 21/10) θα της στέλνουν τους κυρωμένους Οριστικούς Ε.Ε.Π. πακέτο και όχι ανά κλάδο. Πρόβλημα κι εδώ με την Κεντρική Μακεδονία.(Οι ημερομηνίες με κάθε επιφύλαξη λόγω του χαώδους τοπίου).

Την  Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 θα έχουμε τοποθετήσεις Ε.Β.Π. στη συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Πελοποννήσου.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου θα έχουμε συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Αττικής  με θέμα την κατανομή πιστώσεων Ε.Ε.Π.(αν το Υπουργείο αποφασίσει έως τότε να στείλει την κατανομή Ε.Ε.Π. ανά Περιφέρεια) σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε., συμπεριλαμβανομένων και των Συνοδών Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) στα γενικά σχολεία.

Βασίλης Βούγιας
4/10/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου