Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

«Πρωτοβουλίες και δράσεις ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016»

 
Αθήνα, 28-11-2016
                                                                                                            Αρ. Πρωτ.: 136

ΕΠΕΙΓΟΝ

                                                     ΠΡΟΣ: Περιφερειακούς Συλλόγους Ε.Ε.Π. - Ε.Β.Π.

Κοιν.:
1) Μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π., μόνιμους και αναπληρωτές



            Θέμα: «Πρωτοβουλίες και δράσεις ενόψει της απεργιακής κινητοποίησης που εξήγγειλε η Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016»


            Αγαπητοί συνάδελφοι, μέλη της Ομοσπονδίας

            Σε συνέχεια: α) των σχετικών Αποφάσεων του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ της 14ης Νοεμβρίου 2016  Να συμμετέχουμε ως ΠΟΣΕΕΠΕΑ μαζί με τους συνοδοιπόρους  του συντονιστικού των φορέων ειδικής εκπαίδευσης στο συλλαλητήριο της 2ας Δεκεμβρίου της Ε.Σ.Α.μεΑ. με κυρίαρχο το αίτημα μόνιμων διορισμών»,  «Να πραγματοποιηθούν κατά τόπους δράσεις υποστήριξης του αιτήματος από τους περιφερειακούς συλλόγους σε συντονισμό με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ»), και β) του υπ’αριθμ.135/25-11-2016 εγγράφου της ΠΟΣΕΕΠΕΑ με θέμα «Κήρυξη 24ωρης απεργίας για τη διεκδίκηση μόνιμων διορισμών στην ειδική εκπαίδευση», το οποίο έχετε λάβει από τις 25 Νοεμβρίου,

          καλούμε τους Περιφερειακούς Συλλόγους και όλους τους θεσμικούς εκπροσώπους Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π. της επικράτειας, εφόσον συμφωνούν με το αίτημα διεκδίκησης μόνιμων διορισμών κατ’ εξαίρεση των μνημονιακών δεσμεύσεων, να συντονιστούν με την ομοσπονδία αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για κατά τόπους δράσεις-κινητοποιήσεις την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016.

            Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τις πρωτοβουλίες που θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε, οι οποίες θα δημοσιεύονται στο ιστολόγιο της ομοσπονδίας.

            Σας ενημερώνουμε επιπλέον ότι, η συγκέντρωση των υπογραφών υποστήριξης του αιτήματος μόνιμων διορισμών κατ’ εξαίρεση των μνημονιακών δεσμεύσεων (που επίσης αποφασίστηκε στο από 14/11/2016 Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ) αφενός έχει τη σύμφωνη γνώμη και υποστήριξη όλων των φορέων του συντονιστικού ειδικής εκπαίδευσης, αφετέρου ετοιμάζεται το σχετικό «Κείμενο-Ψήφισμα», που θα αποτελέσει τη βάση για τη συλλογή υπογραφών και το οποίο θα δημοσιευθεί προσεχώς ώστε να μπορεί να συμπεριληφθεί και στις κατά τόπους δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από τους περιφερειακούς συλλόγους ΕΕΠ-ΕΒΠ, ελπίζουμε σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να ενημερωθείτε (από τη σημερινή ξεχωριστή δημοσίευση: http://poseepea.blogspot.gr/2016/11/blog-post_77.html) για τη συνάντηση της 23ης Νοεμβρίου του συντονιστικού των φορέων της ειδικής εκπαίδευσης και τις σχετικές λεπτομέρειες που αποφασίστηκαν αναφορικά με τη χρήση-αξιοποίηση του Ψηφίσματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου