Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Τι έγινε κατά την περιοδεία του Υφυπουργού Παιδείας κου Κώστα Ζουράρη στην Κρήτη



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις στην Κρήτη

 O Yφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, κατά την περιοδεία του στην Κρήτη (14-17/11/2016), συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνη Ζερβό, με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τη σχολική στέγη και το εκπαιδευτικό σύστημα, καθώς και την μελλοντική ανέγερση Μουσικού Γυμνασίου.
Ο Υφυπουργός, εκτός πρωτοκόλλου, επισκέφθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου και το Δημοτικό Σχολείο Σισίου Βραχασίου, για να ακούσει τις απόψεις των διδασκόντων σχετικά με θέματα όπως η διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας, η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, το περιεχόμενο των σχολικών βιβλίων και προτάσεις για αλλαγές τους. Επίσης, συζήτησε με τη διδασκαλική κοινότητα τη σπουδαιότητα καθώς και τις δυνατότητες άμεσης εξεύρεσης αίθουσας πολλαπλών χρήσεων.
Παρευρέθη σε εκδηλώσεις μαθητών γυμνασίου και λυκείου για την επέτειο του Πολυτεχνείου, στη Νεάπολη Κρήτης. Μεταξύ άλλων, δεν ξέχασε να τονίσει, ως Δάσκαλος και Υφυπουργός, τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους μαθητές από την αλόγιστη χρήση και εξάρτηση από το διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου