Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ Ε.Ε.Π. ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ.




Με σημερινή του ανακοίνωση το ΥΠ.Π.Ε.Θ. επιβεβαιώνει την ολοκλήρωση των διαδικασιών για την αύξηση των πιστώσεων για τη στελέχωση των Ε.Δ.Ε.Α.Υ./ΚΕ.Δ.Δ.Υ. με Ε.Ε.Π. και Εκπαιδευτικούς Ε.Α.Ε.
Οι 300 πιστώσεις του προγράμματος ΕΣΠΑ «Ανάπτυξη υποστηρικτών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2016-17», έγιναν 800, δηλαδή 300 που έως τώρα έχουν διατεθεί, συν τις 100 που διετέθεισαν για πρόσληψη αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ε.Α.Ε. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ. πριν λίγες ημέρες, συν οι 400 που θα διατεθούν άμεσα για πρόσληψη Ε.Ε.Π. σε ΚΕ.Δ.Δ.Υ./Ε.Δ.Ε.Α.Υ.
Με αυτή την επίσημη ανακοίνωσή του το Υπουργείο Παιδείας θέτει τέλος στην αμφιβολία συναδέλφων, οι οποίοι δεν ήσαν σίγουροι για τα όσα λέγαμε εδώ και πολύ καιρό, όσον αφορά στην ύπαρξη των πιστώσεων αυτών, ελπίζουμε δε πως τώρα είναι θέμα ολίγων ημερών η διάθεσή τους στις Π.Δ.Ε. και η πρόσληψη των συναδέλφων.

Βασίλης Βούγιας


Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Στελέχωση των ΕΔΕΑΥ και ΚΕΔΔΥ

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ Τομέα Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες ώστε να αυξηθούν οι διατιθέμενες πιστώσεις για τη στελέχωση των Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης (ΕΔΕΑΥ) και Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) με Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΕΠ) και εκπαιδευτικούς, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται από 300 σε 800, στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάπτυξη υποστηρικτών δομών για την ένταξη και συμπερίληψη στην εκπαίδευση των μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, σχολικό έτος 2016-17» του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου