Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου(Δ.Σ.) της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.)


Πανεπιστημίου 59, 4ος όρ., Τ.Κ. 105 64, Αθήνα,  τηλ.: 6987227384




ιστολόγιο: www.poseepea.blogspot.gr
 

Το απερχόμενο ΔΣ της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, κλείνοντας τη θητεία του μετά τις εκλογές της 23ης Ιουνίου 21017, ευχαριστει όλους τους συναδέλφους για τη στήριξη, την εποικοδομητική κριτική και τη συνεργασία τα δύο αυτά χρόνια. Όλους αυτούς που στάθηκαν αρωγοί στο πλευρό της Ομοσπονδίας σε δύσκολες εποχές, που συμμετείχαν στους αγώνες και στήριξαν τις πρωτοβουλίες που αναλήφθηκαν.
Αποχαιρετάμε τους συναδέλφους μας με την πεποίθηση ότι πράξαμε το καθήκον μας και προσθέσαμε ένα λιθαράκι στην υπόθεση της Ειδικής Εκπαίδευσης. Ο δρόμος μπροστά είναι μακρύς και δύσβατος, αλλά έχει ανοιχτεί με πολύ κόπο, συστηματική δουλειά και πίστη ότι μόνο μέσα από συλλογικές διαδικασίες πάμε μπροστά.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μας του Συντονιστικού Φορέων της Ειδικής Εκπαίδευσης με τους οποίους μοιραστήκαμε στιγμές αλληλεγγύης και κοινού αγώνα μέσα από διεργασίες αλληλοσεβασμού και σύμπνοιας.
Θα θέλαμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε όσους σε αυτές τις συνθήκες πρόταξαν το πνέυμα τις ενότητας και όχι την προσωπική τους προβολή.
Ευχόμαστε στο νέο ΔΣ καλή επιτυχία  στο δύσκολο και απαιτητικό τους έργο, με την ελπίδα να συναντήσουν στη θητεία τους λιγότερα εμπόδια, παγίδες και υπονόμευση από ό,τι εμείς.
Από την πλευρά μας δηλώνουμε πάντα παρόντες στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του κλάδου και θα στηρίξουμε καλόπιστα κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση, με κριτικό πνεύμα και διάθεση συνεργασίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου