Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Προέδρου της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. Δημήτρη Παπαευθυμίου


Αγαπητοί Συνάδελφοι του ΕΕΠ και ΕΒΠ.

Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μαζί και στον καθένα ξεχωριστά για τις θερμές και αγωνιστικές ευχές, για συνέχιση και ενδυνάμωση των διεκδικητικών μας αγώνων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αντιπροσώπους της ΠΟΣΕΕΠΕΑ που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, αναγνωρίζοντας στο πρόσωπό μου την ανιδιοτελή προσφορά τόσων χρόνων, αλλά και τη διάθεσή μου για μια δυναμική προώθηση των δίκαιων και διαχρονικών μας αιτημάτων.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα εκλεγμένα μέλη του νέου Δ.Σ. τα οποία σήμερα, στην πρώτη συνεδρίαση για την συγκρότηση σε σώμα, έδειξαν τη μεγάλη διάθεσή τους να είναι μπροστάρηδες στους αγώνες που έρχονται και έθεσαν τον εαυτό τους , την σκέψη και τις ιδέες τους στην διαμόρφωση ενός αποτελεσματικού διεκδικητικού πλαισίου δράσεων.
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στα εκλεγμένα μέλη του συνδυασμού Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ΕΕΠ, ΕΒΠ που συνέβαλε ουσιαστικά στην συγκρότηση του νέου Δ.Σ, δηλώνοντας την αμέριστη συμμετοχή τους σε όλους τους κοινούς μας αγώνες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη και τα Δ.Σ των Περιφερειακών Συλλόγων για την συνεργασία, την υποστήριξη και την επιθυμία τους για ουσιαστική συνεργασία με την ΠΟΣΕΕΠΕΑ.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αιρετούς των ΠΥΣΕΕΠ για την καλή μας συνεργασία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον συνάδελφο, συνεργάτη στο ΚΥΣΕΕΠ και φίλο Βασίλη Βούγια , για την άψογη και ιδιαίτερα αποτελεσματική συνεργασία μας, η οποία χωρίς σκοπιμότητες και με κύριο γνώμονα την υπεράσπιση των θεμάτων των συναδέλφων μας ενώνει σε μια γροθιά.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους πρώην μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΠΕΑ, που μέσα από τις ευχές για επιτυχία του νέου Δ.Σ, δείχνουν συναδελφικότητα και πολιτισμό.
Συνάδελφοι εσείς πρώτοι γνωρίζετε τις δυσκολίες που έχει ο δρόμος που αποφασίσαμε τα μέλη του Δ.Σ να ακολουθήσουμε, τις διαμορφωμένες συνθήκες και τις αντιλήψεις που επικρατούν στο χώρο της Ειδικής Εκπαίδευσης , αλλά και της εκπαίδευσης γενικότερα, για την διαχρονική ομηρία των αναπληρωτών συναδέλφων , για την αβεβαιότητα όλων για το αύριο, για την απαγόρευση στο όνειρο.
Εγώ προσωπικά, αλλά πιστεύω και όλα τα μέλη του Δ.Σ. δεν θα παραιτηθούμε ποτέ από την διεκδίκηση ενός καλύτερου αύριο για μας, τους μαθητές που υπηρετούμε , τις οικογένειές τους και το σύνολο της κοινωνίας.
Θα είμαστε μπροστάρηδες με όλους εσάς μαζί μας.
Χαμένος αγώνας είναι μόνο ο αγώνας που δεν δόθηκε ποτέ.
Καλή δύναμη σε όλους
 

Δημήτρης Παπευθυμίου
Πρόεδρος της ΠΟΣΕΕΠΕΑ
(Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου