Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 13 Π.Δ.Ε. ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ




Για όσους συναδέλφους δεν ήρθαν στη σημερινή Γενική Συνέλευση του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ στη Λιβαδειά , στην οποία η προσέλευση ήταν μεγάλη και η διεξαχθείσα διαλογική συζήτηση και ενημέρωση πολύ εποικοδομητική, λίγες πληροφορίες όσον αφορά στις φετινές αιτήσεις πρόσληψης και στη ανάρτηση, από τις Π.Δ.Ε., των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π.:

·         Οι φετινές αιτήσεις υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. στην Π.Δ.Ε. Στερεάς Ελλάδας έφτασαν τις 305 από 205 πέρσι, ενώ των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π. έφτασαν τις 116 από 95 πέρσι.

·         Γενικότερα είχα την πληροφόρηση πως στην Π.Δ.Ε. Αττικής είχαμε 700 αιτήσεις υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. παραπάνω από πέρσι, ενώ στην Π.Δ.Ε. Θεσσαλίας 300 παραπάνω από πέρσι.

·         Όσον αφορά στην ανάρτηση των Προσωρινών Αξιολογικών Πινάκων από τις Π.Δ.Ε., από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν ν αναρτώνται, σε αρκετές Π.Δ.Ε. ανά κλάδους και όχι όλοι μαζί.

Βασίλης Βούγιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου