Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Το Υ.ΠΑΙ.Θ ανακοινώνει την έναρξη έρευνας για την καταγραφή και αποτίμηση των δεξιοτήτων των ενηλίκων στην Ελλάδα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Έναρξη έρευνας για την καταγραφή και αποτίμηση των δεξιοτήτων των ενηλίκων στην Ελλάδα «Καταγράφουμε τις δεξιότητες, Διαμορφώνουμε το Μέλλον»

Τη διεξαγωγή πανελλαδικής έρευνας για την καταγραφή των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων των ενηλίκων (ηλικίας 16 έως 65 ετών) στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Διεθνούς Προγράμματος για την Αποτίμηση των Ικανοτήτων των Ενηλίκων (PIAAC), ξεκινά το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Κατά την παρουσίαση του προγράμματος που θα γίνει σε εκδήλωση που διοργανώνει τη Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Στους στόχους της έρευνας που διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα αναφερθεί σε ομιλία του ο αρμόδιος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Ερέχθειον» του ξενοδοχείου DivaniPalaceAcropolis (Παρθενώνος 19-25 Αθήνα) και ώρα 9.30-17.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου