Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ





Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 η αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία. Ο Ηλίας Παλιαλέξης παρέδωσε τη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης στον Χρήστο Δημητρίου, 54 ετών από την Λιβαδειά, με καταγωγή από τα Πριόνια Γρεβενών, που υπηρετούσε ως τώρα στην θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας.

Προσωπικώς δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημοσίως τον Ηλία Παλιαλέξη για την άψογη  συνεργασία που είχαμε κατά τη διάρκεια της θητείας του στα θέματα που είχαν να κάνουν με το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό(Ε.Ε.Π.), το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό(Ε.Β.Π.), αλλά και γενικότερα τα της Ειδικής Αγωγής στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ο Ηλίας Παλιαλέξης έκανε ότι μπορούσε, στις πολύ δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που όλοι μας βιώνουμε, να βοηθήσει στην ομαλή λειτουργία και στη στελέχωση των δομών Ε.Α.Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίες και τελικώς κρατήθηκαν αξιοπρεπώς όρθιες.

Επίσης ο Ηλίας Παλιαλέξης διευκόλυνε τα μάλα, όσον αφορά στην εύρυθμη λειτουργία του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) καθ όλη τη διάρκεια της θητείας του.

Τέλος το παράδειγμα του Ηλία Παλιαλέξη μου επιβεβαίωσε για μια άλλη φορά αυτό που έχω ξαναπεί, πως μόνο με συναντιλήψεις, με συναποφάσεις, με συνέργειες και συνεργασίες μπορεί να ξεκολλήσει το κάρο της Εκπαίδευσης από τη λάσπη της λαίλαπας των μνημονίων και αυτά ακριβώς, μαζί με καλή επιτυχία από καρδιάς, εύχομαι και στον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κο Χρήστο Δημητρίου.


Βασίλης Βούγιας
Προϊστάμενος ΚΕ.Δ.Δ.Υ. Φθιώτιδας
Αιρετός Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου