Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. & Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π....ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΥΝΟΔΩΝ Ε.Β.Π. & ΣΧΟΛ.ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ(ΠΕ25) ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ




Σχετικά με τον καθορισμό της διαδικασίας συγκρότησης των Περιφερειακών  Υπηρεσιακών Συμβουλίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) και του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.), καθώς και της θητείας των μελών των Συμβουλίων αυτών, αναμένεται η δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ. της Υπουργικής Απόφασης που υπέγραψε ο Υπουργός Παιδείας κος Φίλης.

Σχετικά με τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.) και Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25)ως Συνοδών μαθητών Γενικών Σχολείων, από Προγράμματα ΠΕΠ, αναμένεται εντός της σήμερον η υπογραφή του Υπουργού Παιδείας κου Φίλη και ακολούθως θα ξεκινήσει η διαδικασία προσλήψεων από τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.). Να υπενθυμίσουμε εδώ πως για τις προσλήψεις αυτές δεν χρειάζεται η εμπλοκή των Περιφερειακών  Υπηρεσιακών Συμβουλίων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.).

Βασίλης Βούγιας

1 σχόλιο:

  1. Κυριε Βουγια υπαρχει καμια ενημερωση σχετικα με την κατανομη των 2000 πιστωσεων?Εχουν φτασει στις περιφερειες που ειχαν θεμα με το ΕΣΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή