Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Προκήρυξη δέκα (10) «Βραβείων Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε Παραμεθόριες Περιοχές» της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠ.Π.Ε.Θ.

Προκήρυξη δέκα (10) «Βραβείων Εκπαιδευτικής Προσφοράς  σε Παραμεθόριες Περιοχές»  της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO

Η Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO, θέλοντας να επιβραβεύσει τις πρωτοβουλίες, τις δράσεις και την προσφορά εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2014-2015, 2015-2016 και 2016-2017, προκηρύσσει δέκα (10) «Βραβεία Εκπαιδευτικής Προσφοράς σε Παραμεθόριες Περιοχές».
Τα Βραβεία θεσπίστηκαν για πρώτη χρονιά το 2014-2015 και απονέμονται έκτοτε ετησίως. Aπευθύνονται αποκλειστικά σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αποτιμούν την εκπαιδευτική/επιστημονική συγκρότηση και την εκπαιδευτική προσφορά των υποψηφίων, που υπηρέτησαν ή υπηρετούν σε παραμεθόριες περιοχές, κατά την περίοδο της τριετίας, που ορίζει η προκήρυξη.
Στην αξιολόγηση των υποψηφίων θα συνυπολογιστούν η ενσωμάτωση των προτεραιοτήτων της UNESCO, καθώς και η διασύνδεση του εκπαιδευτικού τους έργου με τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Η Επιτροπή Κρίσης των Βραβείων απαρτίζεται από διακεκριμένους εκπροσώπους της επιστημονικής και εκπαιδευτικής κοινότητας της χώρας μας.
Δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την προκαταρκτική/πρώτη φάση έχουν οι υποψήφιοι από την Δευτέρα, 29 Μαΐου, έως και την Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017. Οι προκριθέντες θα έχουν τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων για την δεύτερη/τελική φάση από την Παρασκευή, 7 Ιουλίου, έως και την Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017.

Η αναλυτική προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO: http://unesco-hellas.org/

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία, παρακαλώ, επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO: 210 3682 374/396/386/398  
unesco1                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου