Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΙΝΑΚΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΓΙΑ ΤΟ 2017-18 ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΦΕΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΙΤΛΩΝ

Σύμφωνα με πληροφορίες το ΑΣΕΠ ζήτησε από το Υπουργείο Παιδείας να μην φτάσουν σ αυτό,λόγω φόρτου εργασίας, όλοι μαζί οι Αξιολογικοί Πίνακες αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. για το 2017-18, από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) της χώρας κι έτσι το Υπουργείο έδωσε άλλα χρονοδιαγράμματα ανακοίνωσης Πινάκων στις Π.Δ.Ε. 


Στη Στερεά Ελλάδα οι Αξιολογικοί Πίνακες θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της την Τετάρτη 14/06/2017, ενώ αυτό θα συνέβαινε την Τετάρτη 07/06/2017, πριν την εξέλιξη αυτή.


Εν τω μεταξύ στο Ι.Ε.Π. η επιτροπή για τις συνάφειες των μεταπτυχιακών τίτλων αναπληρωτών Ε.Ε.Π., συνεδριάζει για να προλάβει τις προθεσμίες, όμως αρκετοί συνάδελφοι απέστειλαν ξανά φέτος μεταπτυχιακούς τίτλους στο Ι.Ε.Π. για αναγνώριση συνάφειας, τη στιγμή κατά την οποία είχαν λάβει πέρσι συνάφεια απ αυτό, δημιουργώντας έτσι μπερδέματα(τελευταία στιγμή αποφεύχθησαν διαφορετικές κρίσεις επί του ίδιου αντικειμένου) και καθυστερήσεις άνευ λόγου. 


Δημήτρης Παπαευθυμίου και Βασίλης Βούγιας

Αιρετοί Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου