Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/05/2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ  ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/05/2017

Καλούνται οι συνάδελφοι  Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που θα μεταβούν στην Λαμία για τις εκλογές, να συγκεντρωθούν την Τετάρτη στις 7.10 πμ  στον Βούρκο (αναχώρηση στις 7.15),  στο 2ο περίπτερο απέναντι  από  το 2ο  Λύκειο Χαλκίδας. Το λεωφορείο είναι 36 θέσεων  οπότε θα μπορούν να μεταφερθούν και συνάδελφοι που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Να ληφθεί υπόψη ότι το εισιτήριο θα κυμανθεί από 12-13.5 ευρώ, ανάλογα με τα άτομα  που θα μετακινηθούν. Η επιστροφή υπολογίζεται στις 13.00μμ (αναχώρηση από Λαμία 11.00πμ)
Να υπενθυμίσω ότι για την συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής  ταυτότητας αλλά και η οικονομική τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής των μελών του συλλόγου. Συνάδελφοι που δεν θα μπορέσουν  να παρευρεθούν   ας διευθετήσουν την συνδρομή τους  μέσω των συναδέλφων που θα παραστούν.
Συμπληρωματικά  να επισημάνω  την αναγκαιότητα και την σημαντικότητα της παρουσίας και της συμμετοχής όλων των μελών του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ  αναγνωρίζοντας  παράλληλα  τα δικαιώματά τους (ενημέρωση, κατάθεση απόψεων, ανταλλαγή πληροφοριών, γνωριμία , υποστήριξη)   αλλά και τις υποχρεώσεις τους!! 

Ιωάννα Καρυστινού
Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ

Γ.Σ. ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2017 ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΔΩΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου