Τρίτη 30 Μαΐου 2017

ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2017 Η Γ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π.ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ  ΚΑΙ ΘΗΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ  ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 31/05/2017
Καλούνται οι συνάδελφοι  Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που θα μεταβούν στην Λαμία για τις εκλογές, να συγκεντρωθούν την Τετάρτη στις 7.10 πμ  στον Βούρκο (αναχώρηση στις 7.15),  στο 2ο περίπτερο απέναντι  από  το 2ο  Λύκειο Χαλκίδας. Το λεωφορείο είναι 36 θέσεων  οπότε θα μπορούν να μεταφερθούν και συνάδελφοι που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή. Να ληφθεί υπόψη ότι το εισιτήριο θα κυμανθεί από 12-13.5 ευρώ, ανάλογα με τα άτομα  που θα μετακινηθούν. Η επιστροφή υπολογίζεται στις 13.00μμ (αναχώρηση από Λαμία 11.00πμ)
Να υπενθυμίσω ότι για την συμμετοχή στις εκλογές είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής  ταυτότητας αλλά και η οικονομική τακτοποίηση της ετήσιας συνδρομής των μελών του συλλόγου. Συνάδελφοι που δεν θα μπορέσουν  να παρευρεθούν   ας διευθετήσουν την συνδρομή τους  μέσω των συναδέλφων που θα παραστούν.
Συμπληρωματικά  να επισημάνω  την αναγκαιότητα και την σημαντικότητα της παρουσίας και της συμμετοχής όλων των μελών του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ  αναγνωρίζοντας  παράλληλα  τα δικαιώματά τους (ενημέρωση, κατάθεση απόψεων, ανταλλαγή πληροφοριών, γνωριμία , υποστήριξη)   αλλά και τις υποχρεώσεις τους!! 

Ιωάννα Καρυστινού
Αντιπρόεδρος Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ

Η ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΕ Η Π.Δ.Ε. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Π. ΚΑΙ Ε.Β.Π. ΣΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου